Leif nøkkelkusk i V4


Rättvik-trener Leif Witasp er på sjelden visitt til Lindesberg tirsdag.
Foto. Roger Svalsrød hesteguiden.com
Rättvik-trener Leif Witasp er på sjelden visitt til Lindesberg tirsdag. Foto. Roger Svalsrød hesteguiden.com

Tirsdagens V4 er ikke lettløst, og det ligger store penger i luften.

Sportspills meny tirsdag:
V5 Forus: Wilma jakter årets første
V65 Kala: Sagholen i flyten
V64 Jägersro: Millionjackpot med Lövgren
Oddstips 1: PSV vinner på direkten?
Oddstips 2: Blackpool bryr seg ikke om ligacupen
Oddslangskudd: Ny cupfiasko for Blackburn?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

En særdeles hektisk tirsdag står foran oss med fire travkjøringer på programmet, i tillegg til det daglige 5+ løpet fra Frankrike. Sommerbanen Lindesberg er først ut med V4 fra Sverige, før Forus overtar med lunsjtrav her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Til kvelden er det duket for den årlige totokjøringen på Kala travbane i Sarpsborg, og i tillegg er det duket for V64-jackpotomgang på Jägersro travbane i Malmø der det ligger drøye 1,1 mill ekstra i sekserpotten.

Vurderinger av Snoken:
Leif Witasp er på en sjelden visitt til Lindesberg tirsdag. Rättvik-treneren har med seg tre stallhester, men to av dem starter i V5-spillet litt senere på ettermiddagen. I V4-spillet har han med seg hedershesten 13 Yes We Can i V4-3/DD-1. Hesten har ingen fin programrad, men har vært uheldig og har mye bedre form enn det raden indikerer. 3140 meter er ikke noe minus for denne, og på de to minste V4-forslagene og i DD-spillet bankerspiller vi. På det største V4-forslaget betaler vi også for strekhesten 1 Clemenza, da denne vil kunne lede i det lengste. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjokkbud i V4-2
I V4-2 heiser vi frem svært lite spilte 9 Catchdrivers Dream og Mattis Djuse. Kl 10 tirsdag formiddag er hesten kun markert på 2,3 prosent og nede som et 9.valg i spillet. Viste form direkte etter pause nest sist og satt bom fast i mål da. Vant svært så bekvemt fra tet sist og skal ikke undervurderes i dette løpet som ikke holder høy klass.