Lekker lunsj fra Sverige


Ulf Eriksson er aktuell i dagens V4-lunsj. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Ulf Eriksson er aktuell i dagens V4-lunsj. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Östersund står for dagens V4-lunsj, og vi er veldig klar for en flying start på uken! Vi byr blant annet på en storskrell som ligger i skorpen...

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Ivan ruler på Leangen
V64 Eskilstuna:
Vi byr på godbiter til kveldens V64
Oddsdobbel: Rosenborg har fått opp dampen
Oddstips Premier League: Spikeren i kista for Stoke

Solid trøstegevinst på flere V75-bonger 15. april!
Nettavisens samarbeidspartner, SNOKEN, hadde meget solide bonger til V75-omgangen fra Årjäng. Samtlige bonger på Eksperten inneholdt 6xseksere, og en haug med femmere. Snokens minste bong på Kr.864 betalte ut Kr.13 716,-. Totalt ble det spilt inn Kr.195 336 for en innsats på Kr.21 416,-. Vi gratulerer de som tok rygg på Snoken denne søndagen!

Lerum med lukefest i lunsjen 6. april - Kr.240 ble til Kr.12 405,-!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og undertegnede hadde en ny stor dag på travbanen fredag! I lunsjen til Örebro ble nemlig lukene tømt, og vi håper du var med på spillfesten! I V65-spillet ble det fullklaff for vår største V65-bong på Kr.1 944, og den betalte ut meget solide Kr.60 906,-. I V4-spillet satt alt, og her betalte vår minste bong på Kr.240 ut herlige Kr.12 405,-. På Eksperten ble det naturligvis fullklaff for samtlige V4-bonger.

Lerum med nye fulltreffere - denne gangen på Solvalla 3. april!
Det ble herlig klaff for fire av undertegnedes alternative kupongoppsett på Eksperten denne tirsdagen. Sjekk ut følgende:
Ett andelslag med fire andeler a kr 729 - utbetaling kr 27 729
Ett andelslag med fire andeler a kr 429 - utbetaling kr 25 595
To andelslag med fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 26 341

Lerum med knallsterke tips på Momarken 2. april!
På Momarken 29. mars serverte undertegnede MH Herkules (2-valg / vår alternative banker), Ingemar Palema (2-valg / vår DD-banker), og Arnspik (2-valg) i en uløselig V65-omgang. Bare noen dager senere på samme bane, 2. april, så ble det dog "kling i kassen", og igjen var tipsene knallsterke. Det store V65-systemet (fire andeler a Kr.1 000) satt som spikret, og betalte ut storfine Kr.27 030,-. I V5-spillet ble det fullklaff for samtlige bonger på Eksperten, og Nettavisens bong på Kr.432 betalte ut herlige Kr.5 340,-. DD-forslaget på fire rekker hadde med storskrellen Kamperhaugs Dina på kun to hester, og gav en odds på solide 31,64.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Östersund står for dagens V4-lunsjomgang, og det er en fin omgang vi har foran oss. Mye av hvor stor utbetalingen skal bli avgjøres etter at de to første løpene er kjørt. Vi prøver å spekulere litt mot disse to storfavorittene, og jakter tusenlappene med følgende:

V4-1 : 3 Åstas Marcus – Er en hest som Björn Karlsson alltid har snakket varmt om, og det er ingen tvil om at dette er en talentfull traver. Har nå fått fire løp i kroppen etter pause, og den var fantastisk bra sist. Kom da helt alene til mål, og inntrykket var meget solid. Leverer den noe tilsvarende her, ja, da skal mulighetene for seier være knallgode. Motivert favoritt.

V4-2 : 3 Broximus Zet – Var stor i nederlaget fra dødens sist, og den utvikler seg ordentlig fint for tiden. Fikk på seg et helstengt hodelag, og da var den ikke så sløv som i sine to første løp. Skal debutere bak bilen, men går det greit er sjansene meget gode. Ulf Eriksson opp er naturligvis et pluss. PS. 5 Torride – Rykket man skoene på sist, og vips så var den fakta fryktelig bra. Bare danset i fra nedover oppløpet, og kom helt alene til mål med krefter igjen. Er ikke ueffen om den leverer slik igjen…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 10 Classic Gentleman – Helskummelt løp hvor det kan være smart å gardere bredt. Vår ide har en elendig rad, men fakta er at vi føler denne ligger litt i skorpen. Spurtet klart godkjent sist, mens den holdt bra etter et småtøft opplegg nest sist. Her er den ute mot helt riktig motstand, og med litt flyt på veien har den form til å storskrelle. SE OPP!

V4-4 : 9 Evident Ås – Fikk maks etter pause sist, men den trengte den blåseren i kroppen. Vi forventer den MYE forbedret til dagens oppgave, og at det også skal dreie seg om en kjapp sprint ser vi på som et pluss. Smygsporet passer perfekt, og blir det bare litt tempo feller den de fleste tilslutt. Bankes frekt på DD!