Lunsj med John


John Östman her med Claudius F som vant V75-løp i Harstad tidligere i sommer.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
John Östman her med Claudius F som vant V75-løp i Harstad tidligere i sommer. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

En herlig trav- og galoppuke står foran oss. Allerede onsdag er det ekstra V75 på Solvalla, med storløpet Jubileumspokalen (1 millon SEK i førstepremie) er det store hovedoppslaget og der norske Papagoya E. er blant favorittene. Lørdag er det dobbel sjuerpott i norsk V75 fra Drammen.

Men det er noen dager til, allerede mandag er det nok av muligheter. Det hele starter med V4 fra Sölänget, og til kvelden er det V65 fra Leangen og V64 fra Färjestad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Snokens vurderinger til V4-løpene på Sölänget
Vi finner vår banker i V4-2/DD-1 i form av 9 Special Promise og John Östman. Den finsktrente åtteåringen har konkurrert i tøffe omgivelser i sommer og går ned flere klasser denne mandagen. Dyktige John Östman har kusket hesten ved mange anledninger og tross bakspor, skal dette være topp vinnersjanse. Har gode rygger fra start og bankerspilles i en ellers åpen V4-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dobbel Östman/Happakangas
Duoen John Ôstman og trener Mika Happakangas har også med 11 Grand Ale i V4-3/DD-2. Hesten har fått tre løp i kroppen etter langt opphold og tross ellevtespor, skal han duge bra mot mandagens motstand. Vår luring i et bra spilleløp i V4-3/DD-2.