Lunsj med saftig innhold

Jan Norberg kan fort bli nøkkelkusken i lunsjen denne mandagen.
Jan Norberg kan fort bli nøkkelkusken i lunsjen denne mandagen. Foto: hesteguiden.com

Stjernesmell som har sett ut som en udetonert bombe de siste gangene! 20-oddser som er klart bedre enn rad! En strålende lunsj venter mandag!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Copenhagen Cup ble en nedtur for de norske hestene søndag, men sjekket du ut hvem vi ranket først i storløpet? Vi stormvarslet nemlig for vinneren Robert Bi (6-valg), og DD-forslaget satt som spikret. Odds : 34,81.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå sparker vi i gang en ny MEGET SPENNENDE uke hvor undertegnede gleder seg mest til V75-omgangen på Bergen Travpark. Her ligger det altså 13 millioner, og venter på en alenevinner. Om kvelden samme dag så er det jackpot i V65-spillet fra Sørlandets Travpark med 284.057 ekstra. Lørdagen er dermed ukens VIKTIGSTE DAG, og vi kommer selvfølgelig med fyldige tips til begge baner senere denne uken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Boden byr på en MEGET INTERESSANT LUNSJ denne mandagen, og vi tror på store kroner i V4-spillet. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 13 Hirvonen – Interessant kaldblodsløp hvor vi tar en sjanse, og ranker norgeskjenningen Hirvonen først. Distansen denne mandagen er bare et pluss, og vi snakker her om en hest med stor fart i kroppen sin. Fra springspor så burde den komme seg flott avgårde, og uten galopp så senker den normalt sett denne gjengen. I sitt siste løp ble den sittende fast i det lengste, og den gikk pigg i mål. SPILLES!

V4-2 : 3 Meadow Match – Vi prøver oss med et mulig sjokk her. Når det gjelder Meadow Match så er den bedre enn raden. Nest sist så går den HELPIGG i mål uten luker, mens den nå sist fullfører solid etter å ha blitt med i sporene ca runden fra mål. Med litt bedre flyt denne mandagen så kan overraskelsen være et faktum, og vi setter varsellampene på!

V4-3 : 6 Wild Life – Denne har sett ut som en UDETONERT BOMBE på slutten, og den virker til å være under en rivende utvikling. Så enorm ut nest sist med alle kreftene sine igjen over mål! Nå sist så var det dødens, tet ned mot siste sving, og på oppløpet så satt Sandra Eriksson bare og holdt den. Pullet i mål, og inntrykket var rett og slett enormt bra! Kan garantert en 15-tid, og den må være spennende med flyt!

V4-4 : 9 Piriac – Har gjort fine løp i tøffe omgivelser de siste gangene, og den er her billigere ute. Står fint til for å smyge med, og motstandsmessig så kan den nesten ikke få et bedre løp enn dette. Dukker normalt sett opp på foto om alt går riktig for seg, og vi prøver oss med denne frekkisen i en finale som ellers krever garderinger.