*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lunsj-V4 med et stort skrik

Ulf Ohlsson har fine vinnersjanser i mandagens V4-lunsj i Østersund.  Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Vi knaller til med en mulig godbit i lunsjen som har spennende betingelser foran seg! En flying start på den nye uken?

20.03.17 11:40

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Blekkan med nye store favoritter
V64 Färjestad: Saftig V64-jackpot med over 1,5 millioner ekstra
Oddstips 1: En gang taper selv Oilers
Oddstips 2: Lillehammer går som toget
Oddstips 3: Edmonton Oilers fester sluttspillgrepet
Tabelltips Stabæk: - Et fuck you til Fagermo
Tabelltips Eliteserien:
Her er alle tipsene

En herlig mandag venter for oss som er glad i å spille på hester. Östersund står for dagens lunsj, og V4-omgangen starter som vanlig opp kl.12.20. Om kvelden blir det V65 på Leangen med start kl.18.50, samt V64 på Färjestad med start kl.19.25. På Färjestad er det STOR JACKPOT med hele 1 565 903 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi kom dessverre ikke til lukene i gårsdagens V75-omgang i Sverige, men en knallbra banker ble servert, og 2-valget Qourtney Cox innfridde som vår deilige banker-ide! Nå byr vi på nytt snadder til Sverige, og i lunsjen til Östersund er det bare å ta rygg på følgende:

V4-1 : 3 Survival Kit – Er en motivert favoritt i innledningen, og er den i nærheten av sitt beste i årsdebuten, ja, da vinner den. Imponerte oss ved flere anledninger i fjor, og det er snakk om en bra hest for klassen. Kan ikke få et bedre løp enn dette, og også vi tror på favoritten. Dog vil vi se den i varmingen før vi bestemmer oss om det muligens kan være en banker.

V4-2 : 6 Kolbergs Lillefot – Ble det feil for sist, og da var den dessuten ute mot altfor tøff motstand. Gangen før spurtet den skikkelig bra, og da var den ikke veldig langt bak 11 Faste Viking fra likestart... Er billigere ute nå, distansen er normalt et pluss, og den skal virkelig passes. VÅR IDE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 6 Cameron Dream – Småskummelt løp hvor det fort kan smelle. Ideen vår kommer tilbake etter en lengre pause, og det skal bli spennende å følge den i årsdebuten. Duger i massevis på ren kapasitet, og den er dessuten dønn riktig ute. Prøves direkte, neste gang kan den være oppbrukt…

V4-4 : 9 Morten – Er en 5-åring under en herlig utvikling, og den har vært bunnsolid til to strake seire i år. Her er det nok MYE å gå på, og mot en motstand som overhodet ikke skremmer skal den stå først. Vi dobler dog bongene opp med 10 Vinnas Aluminum. Dette er en 4-åring som avslørte bra kapasitet i fjor, og den skal bli meget spennende å følge i årsdebuten. Kan fort senke rekorden sin mye, og den skal vi ikke ryke på her. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.