*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mandagslunsj med godbiter på menyen

Ulf Ohlsson er aktuell i dagens V4-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Östersund står for dagens V4-omgang, og vi skal være med å kjempe om fine kroner direkte! Gå ikke glipp av frekkisen som har avslørt stor kapasitet...

20.02.17 12:17

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Mer suksess for Blekkan
V64 Mantorp: Tidenes V64-jackpotomgang med 7 068 781 ekstra
Oddstips 1: Newcastle kobler opprykksgrepet
Oddstips 2: Gytkjær & co. har startet redningsaksjonen

Vi har en HØYINTERESSANT uke foran oss, og her er det utrolig mye å glede seg til! Allerede i dag braker det løs med TIDENES V64-JACKPOT! Formidable 7 068 781 ekstra i sekserpotten, og omgangen til Mantorp i kveld er noe helt spesielt! Videre så er det SUPERONSDAG på Bjerke, og her skal bonuspotten på 668 140 fordeles til alle med syv riktige! Lørdag er det GULLJACKPOT på Bjerke, og det betyr ca fire millioner ekstra i sjuerpotten! Uken avrundes med en ekstra V75-omgang til Gävle på søndag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Östersund er først ut denne mandagen, og V4-spillet her er allerede i gang kl.12.20. Våre bonger er bankerfrie, og vi prøver å felle noen av dagens tyngste favoritter! Sjekk ut følgende:

V4-1 : 14 Casanova Sisu – Blir trykket til bunns i lukene etter pause, og feilfritt dreier det seg om en stor sjanse. Treningsrapportene på den er nemlig fine. Dog er dette en traver som har feilet litt gjennom karrieren, og første gangen ut vil den nok også være litt ekstra løpssugen. Bra sjanse, men vi vil se den i årsdebuten før vi går ALL IN. 9 Janne Sisu – Er MYE bedre enn raden, og den skal passes. Den spurtet storstilet nest sist, mens den var positiv i kulissene uten at det klaffet sist. Vant tre løp i fjor, den duger på kapasitet, og den må tas på alvor. OBS!

V4-2 : 8 Stingers – Så fin ut i debuten for ny trener sist, og den passerte mål med litt krefter igjen. Fungerte bra, og vi gav den et pluss i kanten. Har normalt gått frem med dette løpet i kroppen, og feilfritt duger den i massevis. Hadde vi kunnet stole 100% på Stingers hadde vi banket, men den er ikke helt travsikker, og vi tør derfor ikke å la den stå alene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 6 Lyckans Deluxe – Stod med tre strake før V75’en sist, men da ble det galopp direkte. I seiersløpet nest sist var den knallgod, og det er snakk om en bra hest i grunnlaget. Kommer nå ut etter pause, den dukker opp i helt riktige omgivelser, og er den som nest sist, ja, da er sjansene meget gode. 13 Clinoh Olympic – Blir veldig lite spilt, men det kan absolutt være noe for de som fisker litt på dypet. Satt fast etter pause sist, og den har gjort fine løp mot vel så bra motstand som dette. Micael Melander supersjokket i går, og kanskje det er slik at han kan skrelle igjen?

V4-4 : 2 Minessa – Vi prøver oss med en frekkis i en spennende finale. Hesten som vi her plasserer først er kun 4-år, og nå er det altså duket for årsdebut. Den avslørte bra kapasitet ved flere anledninger i fjor, og den er klart bedre enn det grunnlaget den har på konto. I løpet nest sist viser den 28,0/1800m etter galopp, og den kom helt gnistrende tilbake. Skal bli utrolig spennende å følge, og vi må bare varsle direkte!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.