Marius i hetluften på Klampenborg


Marius Borgen Andersen (her fra et løp med Simian på Øvrevoll i fjor) rir Nettavisens V4-banker lørdag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Marius Borgen Andersen (her fra et løp med Simian på Øvrevoll i fjor) rir Nettavisens V4-banker lørdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

18 år gamle Marius Borgen Andersen fra Jessheim rir Nettavisens V4-banker på Klampenborg galoppbane lørdag.

Sportspills meny lørdag:
V75 Drammen lørdag: Dobbel sjuerpott og kanonløp
V5 Drammen lørdag: Kristine jakter NM-tittelen
Oddstips 1: West Ham reiser seg
Oddstips 2: Krisen fortsetter for Sunderland
Oddslangskudd: Köln kan true Wolfsburg
Tippetips: Sandefjord kan ta Stabæk
Tippeligaen: Skader og karantener
Premier League: Sjekk Nettavisens Premier League-app

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig trav- og galopphelg står foran oss med dobbel sjuerpott og store sportslige høydepunkt på Drammen travbane lørdag og gedigen Derbydag på Øvrevoll søndag med internasjonal V64.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men lørdagen består også av en meget spillemessig interessant V4-omgang fra Klampenborg galoppbane i Danmark og der er det også er V5-omgang. V4-4 er starten på V5-spillet.

Vurderinger av Birger og Morten til V4/V5 Klampenborg lørdag:
10 Savanha er hesten i setter mye av vår lit til lørdag i V4-4. Savanha  gikk et løp sist lørdag som ble vurdert til 70 i formtall. Da ble hun slått med hals og var foran klart bedre hester enn hun møter nå. Sist var det årsdebut, og det rekker i lange baner om hun går i nærheten av det hun gjorde sist. Hadde løpet gått neste helg, hadde hun gått med ti kilo mer enn hun gjør nå. Men vektene var satt før siste start, og det drar hun fordel av nå. Sammen med nordmannen Marius Borgen Andersen blir dette vår V4-banker.

I V5 er det flere felter man kan gå tynt og derfor garderer vi 10 Savannah (V5-1) i dette spillet. . I V5-2 har 4 Hongkong Paradigm en stor sjanse. Vant på den danske Derbydagen mot bedre hester enn hun møter nå.Og er trolig en enda sikrere vinner enn det 10 Savannah er i V5-1 og bankerspilles på våre V5-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

5 Captain Morgan i V5-4 kan også være et friskt alternativ. Har møtt flere av Skandinavias beste hester i de to siste startene, enklere i mot nå. Kan få tittelen som årets luring.