*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Meget spennende lunsj

Magnus Jakobsson kjører en av våre store luringer i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Svarer dagens tyngste, og slår til som en godbit!? På mandag rigges sjokket til, og da er vi på vakt! Nytt lunsjsnadder er pågang!

23.11.15 09:43

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1:
Aalborg i superform
Oddstips 2:
Cabaye viser vei for Palace
V65 Leangen: Jackpot med 475 217 kr ekstra i sekserpotten

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-suksess på Solvalla 20. november!
Vi har gjort det skarpt om fredagene på Solvalla, og her har det vært flere oppturer både i V65 + V4-spillet de siste ukene. På fredag ble det svært vrient, og ingen fikk seks riktige i V65-spillet. I V4-spillet ble det også vrient, men her traff vi godt på to bonger på Eksperten. Bongene het Lerums V4fest, og hadde en innleveringspris på Kr.1 200 (Fire andeler a 300). Begge disse bongene betalte ut fantastisk fine Kr.34 822,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Färjestad klemmer til med et lekkert V4-spill, og disse V4-omgangene til Sverige er noe vi virkelig liker. Mandagens omgang er klart spennende uten de helt store favorittene. Vi innleder tynt, og bruker "kruttet" i de to siste avdelingene. Få med deg følgende:

V4-1 : 1 Neverendingdream (22,4%) – Har en MEGET bra sjanse i innledningen. Den er lynrask ut, og den tar teten om den løser ut som nest sist. I løpet nest sist så vant den veldig enkelt på en 14-tid, og viser den noe slikt her så skal sjansene være gode. MOTIVERT!

V4-2 : 4 Plead Guilty (11,9%) – Var strålende opplagt etter pause sist, og den var meget tapper i nederlaget da. Ble altså kun speedet ned av en helt formtoppet Ønas Ida. Kan ventes forbedret med et løp i kroppen etter pause, og på mandag så tror vi på tidlig tet. Da skal favoritten få kjørt seg, og vi roper et varsko!

V4-3 : 5 Smirre Creek (19,7%) – Er ikke helt å stole på, men tramper den bare avgårde fra start, ja, da kan dette dreie seg om tet og slutt. Motstanden skremmer nemlig ikke, og den duger godt i dette grunnlaget. Mikael J. er opp på sin springer før dette løpet, og vi iler til med tipsnikken.

V4-4 : 12 Xena Tim (7,7%) – Kom ut i regi Anders Svanstedt sist, og det var meget gode rapporter på hesten. Da gikk den imidlertid kun helt OK. Det man imidlertid skal være klar over, var at han ikke hadde rigget hesten til utstyrsmessig, men det gjør han nå. På mandag blir det nemlig yankervogn, helstengt hodelag, og det blir muligens racer balanse (Skoløs). Sporet er selvfølgelig ikke det beste, men hesten er bra, og med tempo så plukker den mange tilslutt. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.