Meget spennende V4-omgang

Bjørn Goop kjører en av våre luringer denne fredagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Goop kjører en av våre luringer denne fredagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Frekkis fra Norge! Topp DD-banker som ikke er favorittspilt! Lunsjsnadderet er servert, og her er det bare å forsyne seg av godbitene.

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Har du fulgt tipsene våre de siste dagene? Sjekk ut følgende:

225 000 innspilt på Øvrevoll!

Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn fra Øvrevoll, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. På alle de andre andelslagene ble det minst en femmer, så alle som kjøpte en andel av oss denne torsdagen fikk noe. Totalt sett spilte vi inn meget sterke 225 000,-

V4-FEST på galoppen!

Galopptipsene sitter, og fra Täby onsdag 17. juni så suste alle våre V4-forslag inn. Sjokket 11 Persian Queen (8-valg) var ikke utelatt på våre forslag, og det minste V4-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut fine Kr.910,-. Også her suste DD-forslaget inn, og med en DD-odds på 8,34 så ble det nytt påfyll for dem som tok rygg.

DD-FEST på Sørlandet!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Er du klar for en herlig weekend?Du har vel fått med deg følgende?:

* V75 med dobbel-syverpott fra Forus lørdag. Det betyr ca 4 millioner ekstra i potten! Fram til og med 15.august er V75 innlevering kl. 18:30 på lørdager.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

* Søndag er det internasjonal V75 omgang med Jackpot på Kalmar. 30 millioner til eventuell norsk alenebong! V75 innlevering kl. 14:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Meget spennende lunsj er i vente fra Årjäng denne fredagen, og vi tror på flotte kroner for dem som kommer i mål. En frekk banker kan 15 Juvels Boy (V4-3) være. Den har rett og slett vært veldig god den siste tiden, og den blir ikke lett å ha med å gjøre. Vi banker den i DD-spillet!

Sjekk ellers ut følgende objekter:

V4-1 : 9 Brizma Star – Hadde kun 5% av innsatsene på seg når vi la ut denne saken fredag morgen, og det er i våre øyne altfor lite. Vi snakker nemlig her om en hest som er MYE forbedret, og den må passes. Nest sist så blir den sittende bom fast i mål, og den hadde alle kreftene sine igjen da. Nå sist så gjør den et helt heroisk løp fra dødens, og blir kun plukket ned helt oppunder mål. Står her spennende til for å smyge med, og motstanden er den riktige. PRØVES SOM ET HERLIG FREKT DRAG!

V4-2 : 1 Staffan Palema – Har en spennende oppgave foran seg denne fredagen, og etter å ha sett den de siste gangene, ja, da er vi klart inne på at den bare må prøves nå. Sist så satt den i tet, men greier ikke å svare Soho sitt voldsomme speedrykk ca 500m igjen. Kommer dog tilbake nedover oppløpet, og innsatsen var klart bra. Gikk faktisk 10,1 s 500m. Gangen før så passerte den mål med mye krefter igjen. Nå er distansen den riktige, den er meget startkjapp, og den kan lede rundt om på en maks dag. OBS! 

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 15 Juvels Boy – Er en 4-åring under en rivende utvikling, og den bør nesten bare blåse rundt denne gjengen. Nest sist selger den seg dyrt mot kanonen Ready Ribb, og det var LANGT ned til resten av feltet. Nå sist så bare jogger den rundt feltet, og den vinner utrolig lett med mye krefter igjen. Er entaktet, men veldig sterk, og distansen nå passer midt i blinken. Har en BRA mulighet om den ikke havner opp i trøbbel på veien. SPILLES!

V4-4 : 12 Ramonas Win – Utvikler seg fint for tiden, og innsatsen nå sist på Solvalla likte vi godt. Avslutter da strålende i kulissene lengst ute i banen, og vi hadde faktisk 09,8 s 500m på klokken med krefter igjen. Nå er Goop tilbake i vognen, og det er alltid et pluss. Kan opplagt felle denne billige gjengen, og den må bare prøves. PS. 14 Meyla Dream – Har sett strålende ut på slutten, og inntrykket nå sist var lekkert. Viser da 11,8 s 800m uten at kusken kjørte. Må med på alt, og den kan selvfølgelig vinne dette!