*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Meget spennende V4-omgang

Ulf Ohlsson er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Storskrell som så lysende fin ut sist! Frekkis som er på vei mot form! Vi går for gull i dagens V4-omgang!

30.12.15 09:23

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke:
Millionbonus med Hamre i hovedrollen
Oddstips 1: Liverpool-flopp leverer i Spania
Oddstips 2: Norsk suksess i Linköping
TV-fotball/streaming: Slik er romjulsmenyen

Herlig V4-systemklaff i lunsjen fra Örebro 28. desember!
Vårt store Eksperten-system på Kr.2 000 (Fire andeler a 500) suste inn, og betalte ut meget solide Kr.54 726,- denne mandagen. Vi gratulerer dem som tok rygg, og kan love mye mer snadder fra vårt naboland i 2016 også!

Systemklaff i V75-spillet fra Halmstad 29. desember!
Under V75-omgangen fra Halmstad tirsdag, ble det lettløst helt frem til V75-7. Der smalt bomben, og Anna (11-valg), var dessverre ikke med på våre flate bonger. Den var dog med på våre fem systemer, og alle dem suste inn. Lerums toppsystem (Fem andeler a 1000) betalte ut Kr.15 090. Siste info V75systemet (Fire andeler a 1250) betalte også ut Kr.15 090.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergsåker byr på en utfordrende lunsjomgang denne onsdagen! 1 Cast Bolt har en bra sjanse i finalen, og den bankes på de litt mindre bongene. De tre første løpene er krevende, og bred gardering er å anbefale.

Sjekk ut følgende:

V4-1 : 7 All Time La Marc – Blir vårt drag i en småskummel innledning denne onsdagen. Her er nemlig formen på riktig vei, og den avgjorde på et bra sett sist. Gikk da i 13-fart tilslutt, og den var klart bra for dagen. Møter ikke noen veldig hard gjeng her, og blir det bare ikke helt feil på veien så dukker den opp på foto. OBS!

V4-2 : 10 Digital Engine – Kan overraske denne onsdagen! Står i springsporet på tillegget, det er opp med Ove A, og motstanden er ikke veldig hard. Har også levert fine løp, og spesielt nest sist hvor den var nede på 15,6/2640ma var den bra. Må med på alt nå, og vi roper et varsko!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 10 Elles W. Fill – Prøves som en skrell! Har nemlig stigende form, og den så ordentlig tagget ut sist etter sene luker. Gikk da helpigg i mål, og den leverte et herlig formbeskjed! Kan igjen gå med i rygger, og Jan Norberg kommer garantert til å kjøre litt mer offensivt enn sist. FELLER ALT!?

V4-4 : 1 Cast Bolt – Har et VELDIG riktig løp foran seg, og det må dreie seg om en flott mulighet. Ble plukket ned helt oppunder mål sist, men banen den dagen var nok ikke noe pluss. Nå har den fått tre løp i kroppen etter pause, og her burde det være duket! TET OG SLUTT!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag