Mer snadder blir servert i lunsjen


Hanna Olofsson kjører en av dagens tyngste favoritter i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Hanna Olofsson kjører en av dagens tyngste favoritter i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren får lengre pigger i skoene nå! To helt uspilte sjokk! Begge på under 5%... Vi går for gull i lunsjen tirsdag! Du blir vel med på moroa?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V5 Bjerke:
Frekk banker til lunsj
V65 Momarken:
Vi jakter ny suksess på Momarken
Oddstips 1: Henrik Kristoffersen i vanvittig form

Ny suksess på Leangen! Var du med på oppturen 21. desember?
Det ble ikke helt lettløst på Leangen denne mandagen, og det var duket for saftige kroner i V65-spillet. Vårt ene system på Eksperten, Leirvågfavorittspill 5 (Fire andeler a' Kr.1 000), suste inn, og betalte ut fantastisk flotte Kr.125 689,-. Vi gratulerer så mye.

I V5-spillet satt Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.480 som spikret. Storskrellen Hot Sensation (9-valg) var streket av på syv hester. Utbetalingen her ble meget fine Kr.8 320,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

På Eskilstuna samme dag så ble det servert STERKE V64-tips. Nettavisens lille bong med en innleveringspris på Kr.210 satt som den skulle, og den betalte ut fine Kr.4 627,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble NY suksess i lunsjen mandag, og hele 16 av våre bonger på Eksperten satt som de skulle. V4-utbetalingen fra Romme ble fine Kr.2 954,-. Tirsdag går vi for gull igjen, og vi har en VRIEN omgang foran oss. 7 Patricia Bishop (V4-1) er dagens banker, men det kan smelle ordentlig i de tre siste avdelingene, og der må det garderes bredt!

Sjekk ut følgende:

V4-1 : 7 Patricia Bishop (55,4%) – I innledningsløpet er det STOR forskjell på hestene. Favoritten er veldig motivert, og normalt sett snakker vi her om en vinner. Tapte som favoritt sist, men fikk da et tøft opplegg, og gikk dessuten med for korte pigger i skoene. Nå får den lengre pigger i skoene, og det meste ser veldig bra ut på forhånd. Lar seg ikke stoppe!? Bankes i et åpent V4-spill!

V4-2 : 8 General Tooma (11,5%) – Småskummelt løp, og vi blir ikke overrasket om det smeller her. Vår ide har 4-1 i innbyrdes møter mot favoritten 14 Merry Broline, og den MÅ passes her. Gikk nemlig helt strålende sist, og var da hakk i hel på en såpass god hest som Antonio America. Formen virker å være sterkt stigende, og mot en gjeng som ikke skremmer så fortjener den et forsøk. SPILLES!

V4-3 : 11 Dark Lane (1,3%) – Åpent! Vi prøver oss med en norgeskjenning som en mulig storskrell! Dark Lane er selvfølgelig helt avhengig av stor fart om den skal rekke frem, men får den stor fart, ja, da trenger den ikke å være helt borte. Nå sist gikk den ordentlig pigg i mål, men fikk ikke sjansen da. På tirsdag kan det bli revansje, og da til brakodds i lukene. Prøves som en smellkaramell!

V4-4 : 11 Rent A Tent (1,4%) – Vidåpent, og vi prøver oss med en ny skrell. Rent A Tent radet opp med sterke løp i vinter, men hadde MYE motflyt, og det ble derfor ingen seire. Formen nå er nok ikke like bra, men den er heller ikke så aller verst. Nå sist ble den brukt mye underveis, og den trakk seg. Gangen før så avslutter den klart bra i kulissene, og den er ikke helt tom i mål. Sandra Eriksson er spennende kusk på tirsdag, og på en god dag, ja, da kan bomben være et faktum.