*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mjølnerød utfordrer favoritten

Jan Roar Mjølnerød, og Mjølner Tore dukker opp i lunsjen tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Norsk frekkis utfordrer den store favoritten! Spurtsterkt formkort kan slå til nå! Vi jakter ny opptur i lunsjen!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V5 Bjerke:
Aarlie har lunsjbankeren
V65 Forus: Småfrekk V65-banker på Forus

TV-oversikt: Slik ser du fotball i romjula

Herlig V4-systemklaff i lunsjen fra Örebro 28. desember!
Vårt store Eksperten-system på Kr.2 000 (Fire andeler a 500) suste inn, og betalte ut meget solide Kr.54 726,- denne mandagen. Vi gratulerer dem som tok rygg, og kan love mye mer snadder fra vårt naboland i 2016 også!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble altså vrient i lunsjen fra Örebro mandag, og våre flate bonger ble det stang ut på. Stang inn ble det på vårt store lunsjsystem på Kr.2 000 (Fire andeler a 500), og det betalte ut Kr.54 726,-. På tirsdag jakter vi ny opptur, og nå kan vi by på følgende til Färjestad:

V4-1 : 2 Vollanfaks – Gikk bra etter galopp sist, og feilfritt så er det normalt sett ikke snakk om hvem som vinner dette. Er nemlig ordentlig bra for klassen, og den jogget altså en 28-tid tredje sist med krefter igjen. På tirsdag burde det bli gratis tet, Bjørn Goop får sjansen, og dette ser bra ut på forhånd. MOTIVERT! PS. 4 Mjølner Tore – Har skuffet i år, og dette er en hest som kan betydelig bedre enn vist. Så imidlertid fin ut etter pause nå sist, og den ble aldri kjørt med da. Viser 27,8 s 800m da. Pisk skal være et pluss, og den vinner trolig dette om favoritten gjør seg bort. DOBBELTBANKER!

V4-2 : 14 Macho Look – Rader ikke opp, men den gjør fine løp, og den var også klart bra sist. Avslutter da meget bra nedover oppløpet, og den var påny positiv. Her er det ikke akkurat veldig hardt i mot, og med flyt så er den god nok til å speede ned denne gjengen. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 14 Say That Again – Er et talent, og den var OK etter et lengre avbrekk sist. Dirigerte løpet veldig da, og etter 11,2 s 500m så vant den mer enn sikkert. Burde ha gått mye frem med den blåseren i kroppen, og skulle det bare ikke bli helt feil på veien, ja, da må det dreie seg om en fin sjanse. MOTIVERT!

V4-4 : 11 Top Yllit – Har hatt et OK år, og den gjør stortsett sitt beste hver gang. Kommer nå ut etter en liten pause, og den er fikset på før denne oppgaven. Rapportene fra stallen er positive, og mot denne overkommelige gjengen så må dette dreie seg om en bra mulighet. Distansen er dessuten et pluss. SPILLES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag