Montebanker fra Norge


Kristine Kvasnes, og King Creole E.P. er en av flere norske hester som starter på Årjäng denne lørdagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Kristine Kvasnes, og King Creole E.P. er en av flere norske hester som starter på Årjäng denne lørdagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Kvasnes har bankeren! To uspilte sjokk i samme løp! Nye godbiter blir servert fra Sverige! Bli med på moroa da vel!

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Malmö slår tilbake
Tippetips: Jönsson trenger tre poeng
V75 Harstad: Historisk V75-kjøring i nord med dobbel 7'erpott
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Ny herlig luketømming på Øvrevoll! Over 300 000 innspilt 9. juli!

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

* System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
* System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
* System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

Her kan du kjøpe en bong til dagens galoppløp på Klampenborg:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens beste objekt til jackpotomgangen på Axevalla 10. juli innfridde, og du verden hvor RÅ 5-valget Corinne af Solnäs var! Leverte rett og slett et fantastisk løp! DD-forslaget vårt satt, og vi ranket DD ut på kun 1-rekke. Odds: 14,75. Det ble også KLAFF på det ene systemet vi la ut på eksperten (Fire andeler a kr 1000). Dette systemet betalte ut flotte Kr.30 792,-.

Nå det gjelder V4-omgangen fra Årjäng denne lørdagen så velger vi å banke småfrekt i innledningen. Norske 3 King Creole EP er nemlig under en klar utvikling i monte, og i svært billige omgivelser så skal sjansene være gode. Spesielt de to siste løpene er VIDÅPNE, og dette er våre objekter:

V4-1 : 3 King Creole EP – Utvikler seg strålende i monte, og dette ser utrolig billig ut på forhånd. Bare jogget inn til en overlegen seier sist, og den så VELDIG bra ut for dagen! Fjerde sist så blir den ridd aldeles for passivt, og den vinner trolig det monteløpet med en litt mer offensiv innstilling fra rytteren sin side. Der var den uansett hakk i hel på klart bedre hester enn hva den møter her. MÅ BARE SPILLES NÅ! BANKER!

V4-2 : 4 Västerbo Realhigh – Selv om Peter Untersteiner sine hester går helt voldsomt for tiden så prøver vi oss med et mulig sjokk her. Dette er nemlig en fin hest, den har flott kapasitet, og den er betydelig bedre enn raden. Nå sist gikk den enormt mellom to galopper, og inntrykket var bra. Sporet er blitt bedre etter strykning, og den burde komme seg bra avgårde. PASSES!

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 8 Larry Boy – Er BETYDELIG bedre enn raden, og i såpass billige omgivelser som dette så er den skrell-aktuell. Gikk bra etter galopp sist, og den ble ikke presset nedover oppløpet da. Leverte et enormt oppløp etter galopp nest sist, og den så veldig bra ut da. Får her en spennende kusk opp bak seg i Oskar Kylin-Blom, og uten tull på veien så er den HET her! 1 Aneou – Taktet bra om etter sene luker sist, og den var positiv. Har fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, den er KRAFTIG kuskeplusset med Magnus Jakobsson, og den kan skrelle om den fortsetter sin fine fremgang fra sist. OBS!

V4-4 : 4 Curtin Call – Relativt åpent i finalen, og vi jakter et nytt frekt bud! Draget som vi her prøver oss med gikk klart godkjent mot bedre hester enn dette sist, og på klokken vår stod det 14,0 s 700m. Står interessant til her, har en kusk som har løftet seg litt i år, og motstandsmessig er dette et billig løp. OBS!