*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nettavisen jakter ny galoppfest

Mai Pen Rai (her med Per Anders Gråberg) har en flott vinnersjanse i V4-4 på Øvrevoll onsdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter har levert strålende tips til de siste løpsdagene på Øvrevoll. Onsdag jakter de nye gevinster i både V4 og V5.

14.10.15 13:42

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig onsdag står for tur med ettermiddagsgalopp fra Øvrevoll der det både er V4 og V5, og til kvelden er det en ny strålende V76 på Bjerke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter har levert strålende tips til de to siste løpsdagene på Øvrevoll. Søndag 4. oktober ble det strålende klaff til V4-spillet. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Det betød samtidig klaff for hele 11 andelslag på Eksperten. (fire lag med fem andeler a kr 200, to lag med fire andeler a kr 250, ett lag med fem andeler a kr 300, ett lag med fire andeler a kr 500 og tre systemspill med fire andeler a kr 750).

Sist fredag (9. oktober) smalt det igjen, for sikkerhets skyld både i V4-spillet og V5-spillet. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner. Storoutsideren 10 Clauses Angola (niendevalg i V5-4 og åttendevalg i V4-2) var rangert som fjerdevalg av våre eksperter.

Da er listen lagt foran Øvrevolls internasjonale V4 og V5-omgang og våre eksperter byr på følgende vurderinger:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mange små felter på Øvrevoll i lunsjen. Men selv om det ikke er så mange hester i flere løp, er det vrient å stryke hester. I V4 er 5 Mai Pen Rai i V4-4 en klar favoritt, og hun vinner dette løpet åtte av ti ganger. Mai Pen Rai blir klar favoritt i Norsk Oaks i lunsjen på Øvrevoll onsdag. Det skal hun også være. Hun vant Dansk Oaks med mange lengder, og dette feltet er ikke noe hardere. Hun må bare ikke stikke alt for tidlig, slik hun gjorde på Täby. Da mistet hun en sikker seier. Vi bankerspiller uansett 5 Mai Pen Rai i våre V4-forslag på Nettavisen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ellers er det mange jevne oppgjør, selv om feltene er små. 5 Dancewithastranger sviktet sist på Täby. Nå har hun sjansen igjen i V4-1. Men hun må treffe starten, og det er en mulighet for at grunnlaget kan være litt tynt etter skade. På sitt beste tror vi hun vinner, men denne gang våger vi ikke å gå all in.

Vår luring blir 9 Pilgrim i V4-3/DD-2. Han var god annen sist bak Buffalo Soldier, og sistnevnte fulgte opp med ny lett seier sist fredag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag