*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nettavisen jakter ny galoppsuksess

Dyktige Dina Danekilde (her med Pilgrim i et løp på Øvrevoll) rir Nettavisens DD-banker på Täby søndag. Foto. Roger Svalsrød hesteguiden.com

Det ble en fantastisk torsdag på Øvrevoll for Nettavisens galoppeksperter. Søndag jakter de nye gevinster på Täby galoppbane.

12.07.15 08:23

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Federer går hele veien
Oddstips 2: Lillestrøm lukter på medalje
Tippetips: Odd er ikke sjanseløse på Lerkendal
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det ble superklaff for Nettavisens galoppeksperter på Øvrevoll torsdag. Fire systemspill gikk inn med seks rette.Utbetaling seks rette: kr 53 556, og 806 kr for fem rette. Det var tre ulike systemer:
System 1 (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2 (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

System 3 (fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, lik også 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer). DD ble ranket på en krone og ga pene 11,78 i odds.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vurderinger av Birger og Morten til Täby søndag:
Vi går friskt ut og er nokså tynne både i V4-1 og V4-2. Vi tror mest på 6 Miss Phone Girl i V4-1 og bankerspiller denne på de to minste V4-forslagene. På de større forslagene betaler vi dog også for 4 Mecado og 8 Miss Rebel.

I V4-2 spiller vi tre hester på samtlige forslag og satser på at trioen 6 Ehtifaal (bankerspilles i DD), 11 El Gran Mago og 9 Capaill Liath bringer oss oss helskinnet gjennom. De to siste avdelingene ser åpne ut, og det kan bli en ok utbetaling. Vår luring er 6 Vivere Cosi i V4-3/DD-2. Passer på det jevne underlaget på Täby, og norsktrente Vivere Cosi som er trent i Stavern, kan være verdt en tidlig gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5 er det noe av det samme. To 5-ere 5 Art Tatum i V5-1 og 5 Brazil Jack i V5-2, har vi god tro på i de to første V5-løpene. Sistnevnte blir vår hovedbanker i V5-spillet. I V5-4 dekker vi opp favoritten, norsktrente 2 Proud Possibility. Har aldri vunnet på fem gressløp, men har syv seire på sandbane. Skuffer favoritten, er det åpent.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag