Nettavisen jakter ny galoppsuksess


Per Anders Gråberg (som her vinnet løp på Øvrevoll med Square De Luynes) har flere fine vinnersjanser under onsdagens galoppløp på Bro Park.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Per Anders Gråberg (som her vinnet løp på Øvrevoll med Square De Luynes) har flere fine vinnersjanser under onsdagens galoppløp på Bro Park. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Søndag ble 448 kr til 10 775 i V4-spillet på Jägersro. Onsdag jakter våre galoppeksperter nye gevinster på Bro Park.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Bjerke: Jackpotkveld med 1,1 mill ekstra i sjuerpotten
Tippetips
: Vi jakter cupskreller på midtukekupongen
Oddssingel NM: Rosenborg er ikke i nærheten av gammel standard
Oddsdobbel 1 NM: Odd skal feie over Arendal
Oddsdobbel 2 NM: Sarpsborg 08 reiser seg i kveldens Østfold-derby
Oddssingel NM:
Lillestrøm får trøbbel i Halden

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er en herlig onsdag vi har foran oss i trav- og galoppsporten. I sommerhalvåret er det som vanlig galopp til lunsj og V75 Bonus fra Bjerke om kvelden. Denne onsdagen er det Bro Park som er vertskap for galoppen og det er som vanlig både V4 og V5 på plakaten. På Bjerke ble det lettløst forrige onsdag og ingen utbetaling for fem rette. Det betyr jackpot onsdag og 1 094 038 kr ekstra i sjuerpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om galoppløpene på bro Park. Her starter som vanlig V4 først med spillestopp kl 12.20. V5 starter i V4-4 og har spillestopp kl 13.38. Etter målfototap i V4-4 på Klampenborg lørdag, tok våre galoppeksperter sitt monn igjen i V4-spillet på Jägersro søndag ettermiddag.

Enorm V4-opptur på galoppen 19. mai - kr 448 ble til kr 10 775!
Våre galoppeksperter, Birger Christensen og Morten Olsen, var virkelig på hugget denne søndagen på Jägersro. Samtlige bonger på Eksperten satt i V4-spillet, og V4-forslaget på Nettavisens med innl. pris på kun 448 kr betalte ut STORFINE 10 775 kr

Spennende V4
For første gang i år blir gressbanen tatt i bruk på Bro Park. Da er løpene i gang på alle gressbaner, og det er det mange som er glade for. Galopp i det grønne er noe helt spesielt.

Mulig dobbeltbanker i V4-1
Onsdag blir det en blanding av klare favoritter og vriene løp å vurdere i V4. I V4-1 vil duoen 3 Marta og 6 Miss Maybach få store deler av spillet på seg. Det er to hopper som på litt sikt vil vokse seg inn i den skandinaviske eliten. Marta var sist sterk toer bak Appelina, som på søndag var meget god treer i Pramms. Miss Maybach kom nylig tilbake etter lang pause og knuste feltet etter tet hele veien. De to møter gode hopper, men sjansen er stor for at det rekker med de to skal være bra. Vi står på disse to på de to minste V4-forslagene.

Nærmest rangerer vi 5 Ella Fitz, som blant annet gikk et kjempeløp på Øvrevoll i fjor høst. Vi tar denne med i tillegg på de to største V4-forslagene.

Stor favoritt i V4-4/V5-1/DD-2 blir nok 3 Joker Face. Han er halvbror til I Kirk, som på søndag viste at han er Skandinavias beste sprinter. Joker Face er en veldig bra treåring, men han har aldri løpt på gress. Det er dessuten første gang han reiser, så noen skjær i sjøen kan det være. Vi velger dog å bankerspille 3 Joker Face i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Verst i mot mener vi 14 Man in the Moon er. Ble sist skjerpet opp med blinkers, og da vant han med ni lengder. Vi velger å spille kun 3 Joker Face og 14 Man In The Moon på samtlige V5-forslag i V5-1, mens vi tar med noen garderinger på de største V4-forslagene i dette løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-2 og V4-3 har mange vinnerkandidater. I V4-3 kommer to 2 Sublissimo og 8 Silver Express ut. Duoen ble i fjor trent av Daniel Reden, men han er opptatt med storløpssesongen på travet. Han har fire hester med i søndagens Elitlopp på Solvalla, så han har midlertidig tatt en pause fra galopptreningen.