Nettavisen jakter trippel i galopp

Elione Chaves (her på Rock Of Ridd) er har flere fine vinnersjaneer på Jägersro søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Elione Chaves (her på Rock Of Ridd) er har flere fine vinnersjaneer på Jägersro søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Søndag er det klart for sesongens tredje galoppstevne fra Jägersro galoppbane i Malmö.  De to første har vært meget innbringende for Nettavisens galoppeksperter.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Bradley har alltid en plan
Oddstips 2: Drømmestart hos Bryne
Langskudd: De knuser Gerrards finaledrøm
Tippekupongen: Molde setter skapet på plass
Tippemagasinet: Ekspert med klokkertro på Brann
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk søndagens oversikt over TV-fotball

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Søndag er det altså klart for sesongens tredje galoppstevne i Malmö og Jägersro galoppbane. Onsdag 1. april siden sesongdebuterte galoppen på nettop Jägersro galoppbane i Malmø, og sist søndag ble årets andre stevne på den banen avviklet. 

På Jägersro for to uker siden, ble det strålende klaff. Det mellomste V4-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) betalte tilbake meget pene 4 846 kroner. Det betød fest også for andelslagene på Eksperten og totalt rivstartet Nettavisen galoppsesongen med over 100 000 kroner innspilt på direkten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Også sist søndag ble det fullklaff på Jägersro. Det aller minste V4-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 1 918 kroner. Sammen med en bråte andelslag på Eksperten ble de totalt over 60 000 kroner innspilt den dagen. Da er det å håpe at det blir fullklaff for tredje gang på rad når Jägersro galoppbane for tredje gang i april er vertskap. Det er kun V4 på søndag.

Vurderinger av Birger og Morten:
Vi spiller bankerfritt, men låser V4-1 på tre hester. Niels Petersen tar med seg 3 Silver Ocean til Jägersro og V4-1 søndag. Hans siste løp i Dubai var veldig bra, kort bak gode Giftorm. Hvis Silver Ocean er på vei mot sitt aller beste, skal 2 Giftorm og 4 Hurricane Red få slite med å gi Silver Ocean fire kilo. På en så kort distanse tror vi favoritten Hurricane Red skal få slite med sine to antatt hardeste konkurrenter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I et jevnt V4-2/DD-1 tror vi på 7 Magnetic South og Aase Marie Brown. Gikk et par flotte sprintløp i fjor, men det er ikke mye som skiller ned til flere av motstanderne. Vi bankerspiller i DD.