Norsk luring i en utfordrende V4-omgang


Finnskog Oda, og Henrik Kublik har en interessant oppgave foran seg i dagens V4-omgang. hesteguiden.com
Finnskog Oda, og Henrik Kublik har en interessant oppgave foran seg i dagens V4-omgang. hesteguiden.com

Vrien V4-omgang! Vi byr på flere sjokk, og jakter store kroner direkte!

Sportspills meny mandag:
V75/V76:
Tidenes jackpotuke
V65 Drammen:
Småfrekk banker i en herlig omgang
V64 Mantorp:
Topphester dukker opp i en flott omgang
Oddstips 1: Brann vil forbi
Oddstips 2:
Hobro og Kirkevold jakter ny seier
Oddstips 3:
Songdal fester grepet

En helt fantastisk uke er i vente for vi som elsker å spille på hester. Gå ikke glipp av følgende høydepunkter denne uken:

30. september: Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten! 

3. oktober: Lørdag er det DOBBEL-JACKPOT i V75 på Leangen! 6,6 mill ekstra i sjuerpotten! Du kan vinne 22 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-fest på Solvalla 25. september!
Det ble servert sterke tips på Solvalla denne fredagen, men "bonusen" kom ikke i V65-spillet. Det var nemlig V4-spillet vi gjorde rent bord i, og samtlige forslag på Eksperten suste inn. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.300 satt som det skulle, og de som leverte det kunne hente ut flotte Kr.5 941,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ekstremt utfordrende, og spennende er det i lunsjen på Romme mandag! Vi spiller uten banker, og dette er våre objekter:

V4-1 : 7 Finnskog Oda (14%) – Har et VELDIG RIKTIG løp foran seg denne mandagen, og den burde være spennende nå. Har bitvis blitt matchet i steintøffe omgivelser, og den er billigere ute nå. På Bjerke fjerde sist så vinner den overlegent på en god tid, og dette er en bra sprinter! Er kjapp i vei, og sporet er perfekt. Er med helt der foran om den viser det den kan, og vi roper et varsko!

V4-2 : 9 BBS Gnidde (5%) – Er en gammel sliter, men etter å ha sette denne sist, ja, da kan vi nesten si at den virker bedre enn noen gang. Bare blåste rundt feltet på et mektig sett, og på klokken vår står det 13 s 800m. Står helt ypperlig til for å smyge med denne mandagen, og får den bare litt tempo på forestillingen så er den garantert med helt der foran om den er som sist. OBS!

Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-bonger onsdag

V4-3 : 10 Goldwin (6%) – Ser helt fantastisk ut for tiden, og dette er en traver som vi har blitt mektig imponert av på slutten! Nest sist går den fakta noen tideler under 12,0/2000m etter galopp. Fulgte så opp sist med å blåse inn til seier via 12,0 s 1000m. Blir det bare litt fart på forestillingen her så er draget vårt blytung til slutt, og den må med på alt av seriøse bonger. STOR OBS!

V4-4 : 7 Gotthys High Speed (6%) – Heller ikke i finalen er det helt enkelt. Vårt objekt her har gjort en del fine løp mot tøff motstand. Var riktignok ikke på topp sist, men har fått tatt seg en pust i bakken, og blitt behandlet siden dette løpet. Rapportene på den er fine, og den er tidlig på vår bong!