Norsk luring til lunsj

Yankee Frecel og kusk Gøran Antonsen gjør en spennende start på Färjestad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Yankee Frecel og kusk Gøran Antonsen gjør en spennende start på Färjestad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Utfordrende V4-omgang! Norsk luring som vil ha fordel av pisk! Mulig supersjokk i finalen! Nye herlige ideer er pågang fra Sverige!

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Amanda rir hjem jackpotkronene
V64 Halmstad: Goop har bankeren
Oddstips 1: Enga har los
Oddstips 2: Erlandsen skal berge fotballstorheten
Oddstips 3: Ingen vei tilbake for Gutan
Tippetips: Stabæk kan overta tabelltoppen
TV-fotball: Sjekk mandagens TV-kamper
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble servert knallsterke tips fra Sverige søndag 24. mai! Tangen Stegg (4-valg) ble servert som en klink banker mot dagens tyngste favoritt! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144, ja, det betalte ut fine Kr.2 071,-. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene på Kr.500 (4 andeler a 125) betalte ut Kr.5 318 per stk. Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En av årets beste uker er i vente, og her vil vi gjøre deg oppmerksom på følgende:

* I vinnerspillet så øker Norsk Rikstoto tilbakebetalingsprosenten til 85%!

* Fra Leangen mandag er det jackpot med vel en halv million ekstra!

* På Bjerke onsdag så skal bonuspotten på 830 552 betales ut til alle dem som får syv riktige!

* På Solvalla lørdag er det jackpot i V75-spillet med 21.192.246 ekstra i syverpotten!

* På Solvalla søndag venter en EKSTRA INTERNASJONAL V75-omgang hvor det ligger 23 millioner i potten!

Fra Färjestad denne mandagen så spiller vi bankerfritt i en VRIEN V4-omgang. Her er dagens objekter:

V4-1 : 2 Eternity Of Joy – Er MYE bedre enn raden, og den skal passes i innledningen mandag. Nest sist så spurter den veldig bra i kulissene, og den var ikke tom i mål. Nå sist blir den sittende bom fast, og den så helt lysende ut for dagen. Blir nå kuskeplusset med formkusk Jepson, sporet er perfekt, og motstanden den riktige. Burde rett og slett være svært spillbar, og vi ILER til med førstevalget!

V4-2 : 4 Yankee Frecel – Her føler vi at det er et stort skille på hestene, og vi låser dette tynt. Draget kommer fra Norge, og Yankee Frecel gleder vi oss til å se med pisk. Vi tror bestemt at pisk er et gedigent pluss for den, og på ren kapasitet så er den helt sikkert en av de beste. Glem ikke at vi her snakker om en hest som i fjor ble toer bak kanonen Glen Ord Superb (Kriteriekval 07.09), og travet den dagen 14,5. Møter ingen Glen Ord Superb her. Har dessuten fått seg fire løp i kroppen etter pause, og sist så avsluttet den bra. Kommer altså med form, og den er verdt noen kroner. OBS!

V4-3 : 4 Potemkin – Dette er en fin hest som har trengt noen blåsere i kroppen etter pause. Nå sist så får den maks, og den så enda litt tung ut selv om siste 500m da gikk i 12-fart. Er normalt sett kjapp i vei, og den burde være sikret et bra opplegg her. Motstanden er den riktige, og den kan fort sitte der nå. Prøves som en frekkis i et småskummelt løp.

V4-4 : 1 Marvelous Fam – Er en 5-åringen under en klar utvikling, og den gikk bra i kulissene etter galopp nå sist. Viser 15,0/1800m etter feiltrinnet, og da skjønner jo man at den ikke blir lett å fange her om den bare går feilfritt. OBS! For dem som leter etter en ordentlig bombe i løpet, ja, de skal ta med 4 Manitou. Vi er fullt klar over at kusken ikke er den enkleste å sveive inn, men på ren kapasitet så er hesten en av de beste. Det ble feil for den sist på en krevende bane, mens den satt bom fast med rubbet igjen nest sist… KAN SJOKKE!