*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Norsk nøkkelhest i V4-spillet

Jan Roar Mjølnerød, og Mjølner Tore gjør en spennende start i V4-1. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Lekker bankerkandidat fra Norge! Mulig storskrell med toppform i kroppen! En ny deilig lunsj er pågang fra Sverige!

03.09.15 13:02

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Jarlsberg: Forvandlingsnummer... og Høitomt
Lunsj-V5 Bjerke: Enda mer Høitomt på Bjerke
V65 Øvrevoll: En bajas fikser cashen
Oddstips 1: Norge får sitt poeng
Oddstips 2: Dzeko sørger for europeisk målfest
Tippetips: Landskampkupong med store favoritter

Glem ikke siste info bongene!

På Bjerke 31.august så ventet det som var på papiret en meget enkel V65-omgang. Det ble ganske enkelt, men kanskje ikke så enkelt som mange trodde? Våre siste info bonger på Eksperten denne dagen gjorde imidlertid rent bord, og det ble en hyggelig kveld for dem som tok rygg.

Bongene på Kr.500 (4x125-5x101) betalte ut Kr.2 222,-. Bongene på Kr.1000 (4x250-5x200) betalte ut Kr.4 444,-. Bongene på Kr.1600 (4x399) betalte ut Kr.7 777,- Siste info bongene våre skal inneholde det beste som er snappet opp i løpet av dagen, og det kan være smart å plukke med seg en slik bong på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig opptur på Jarlsberg 30. august! Kr.66 759 innspilt!

Det ble servert meget sterke V65-tips til Jarlsberg denne kvelden. Nettavisen sitt lille forslag med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut flotte Kr.3 663,- Storskrellen Mr. Beach (7-valg) var med på kun TRE HESTER!

Vi fikk V65 17-ganger på Eksperten (Hver av disse betalte i snitt ut knappe 4000 per stk), og her spilte vi inn Kr.66 759,-. Innleveringspris for disse bongene var: 500 (10x50 - 5x101 - 4x125), 1000 (5x200 - 4x250), og en bong på 2000 (4x500),-. Vi gratulerer alle som tok rygg, og lover at vi fortsatt skal stå på døgnet rundt for å få nettopp deg til lukene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Interessant lunsjomgang på Åmål! Banen har et oppløp på kun 105m, og det er aldri feil å være med der foran direkte på en slik bane. 6 Mjølner Tore (V4-1) er en banker på den lille bongen, men på de litt større bongene så prøver vi å komme oss gjennom uten en alenestrek.

Få med deg følgende objekter:

V4-1 : 6 Mjølner Tore – Er en hest vi liker ordentlig godt, og det er en hest med potensial. Gikk helpigg i mål etter sene luker sist, og den hadde alle kreftene sine igjen da. Møtte da på klart bedre hester enn hva den møter her. Feilfritt så lar ikke Mjølner Tore seg stoppe, og det kan helt opplagt dreie seg om en banker for dem med litt is i magen. MÅ BARE SPILLES HER!

Svimlende 13 millioner kan bli dine!

Her kan du kjøpe deg et "millionlodd" til lørdagens V75-løp!

V4-2 : 1 Ambush Avenue – Har enda ikke fått vinne i år, men dette er en hest som er bedre enn raden. Den fullførte fint i kulissene nå sist, mens den nest sist ble sittende bom fast i mål med mye krefter igjen. Er kjapp fra start, har en bra kusk, og den står nydelig til. PRØVES SOM ET FREKT DRAG!

V4-3 : 3 Homer Kemp – Har fått seg noen løp under vesten etter et lengre avbrekk, og her er det form på gang. Fullførte fint sist bak Fossens Bonus, og den fikk et pluss i kanten av oss. Er brennkvikk fra start, og fra tidlig tet her så kan det fort bli billig om ikke favoritten trykker noe veldig. LEDER RUNDT OM!? PS! 1 Absolut Bäst – Avsluttet helt strålende fra køen sist, og den varslet form. Står spennende til her, og med flyt så kan den overraske. TAS MED SOM ET SJOKK!

Svimlende 13 millioner kan bli dine!

Her kan du kjøpe deg et "millionlodd" til lørdagens V75-løp!

V4-4 : 11 Listas Maraboue – I finalen så er det enten eller. Enten vinner en av favorittene, ellers kan det smelle ordentlig! Vi setter favoritten først da den har vært stabil, og flink. Her møter den på en sjeldent billig gjeng, og er den i nærheten av der den pleier, ja, da burde den dukke opp på foto! MOTIVERT!

Annonsebilag