Norsk vinnermaskin på Solvalla

Frode Hamre møter tøff motstand med vinnermaskinen Sejr Gammelsbæk i V4-1 denne lørdagen.
Frode Hamre møter tøff motstand med vinnermaskinen Sejr Gammelsbæk i V4-1 denne lørdagen. Foto: hesteguiden.com

Småfrekk alternativ banker! Sjokk i et av kvalløpene til Sweden Cup! Vi er klare for en god start på dagen! Du blir vel med på moroa!?

Sportspills meny lørdag:
V75 Solvalla lørdag: Enorm jackpotomgang
V65 Drammen lørdag kveld: En frekk banker
Oddstips 1: Klopp sier farvel
Tippeligaen: Oversikt skader/karantener
Nettavisens fotballmagasin: Se ny episode
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Den enorme elitloppshelgen er over oss, og det betyr gedigne potter og stor sport! På lørdag er det en FANTASTISK JACKPOT med hele 21,2 millioner ekstra i V75-spillet, og menyen som er i vente er SVÆRT UTFORDRENDE! Vi jakter millionene med flere frekke drag samt en topp banker! Våre tips finner du her

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Om søndagen så braker det til med selve ELITLOPPET! Norske BBS Sugalight er manges favoritt, og også norske Support Justice regnes som en av dem som kan vinne. I kaldblodsløpet så får vi drømmemøtet som alle har sett frem i mot lenge: Hele Sverige sin kjæledegge, Månprinsen AM, blir utfordret av våre stjerner Tekno Odin og Lannem Silje! Det kjøres også en ekstra V75-omgang denne søndagen med ca 23 millioner til en alenevinner! Vi kommer med fyldige tips i løpet av lørdagskvelden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

ENORM FULLTREFF PÅ LEANGEN 25. MAI - 750 000 INNSPILT!

Amanda Robertseninnfridde med Nettavisens V65-banker i kveld når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3 i kveld. Men også vår alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene.

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

I tilleg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten som brukte 5 J.J. Funkies som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det ca 750 000 kroner innspilt på Leangen.

Fra Halmstad samme kveld så ble det 6-riktige på en av våre bonger (4 andeler a 500), og de kunne dele totalt 60 065 mellom seg.

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Men det stopper ikke der! Sjekk ut følgende:

Tangen Stegg (4-valg) ble servert som en klink banker mot dagens tyngste favoritt fra Lindesberg 24. mai! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. Totalen fra stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene på Kr.500 (4 andeler a 125) betalte ut Kr.5 318 per stk. Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,-

På Eskilstuna tirsdag 26. mai så serverte vi ideer som Tequila Palema 3-valg og banker på siste info bongene) og Love Ain't Easy (6-valg / Odds 18,59). Det ble fem riktige på samtlige bonger, mens det ble full pott og seks riktige på vårt ene system. Her ble utbetalingen flotte 26 347,-.

Fra Forus samme kveld så satt alle siste info bongene, også de lille med en innleveringspris på Kr.500 (4 andeler a 125). Her spilte vi inn ca.50 000,-

På Bjerke onsdag 27. mai så ble det syv riktige for 37-andelslag. Den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180 suste også inn! Totalen her stoppet på ca 130 000 innspilt.

28. mai på Klosterskogen så ble det fullklaff på vårt A-forslag i V5-spillet med en innleveringspris på Kr.960,-. Dette betalte ut fine Kr.5 848, og totalt sett så spilte vi inn vel 60 000 på Klosterskogen denne kvelden!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre V4-objekter til løpene på Solvalla:

V4-1 : 2 Checco Boko – Har fått to løp i kroppen, og her er det storform pågang! Har blitt ekstremt passivt disponert, og sist havnet den i tillegg opp i svært dårlige rygger. Spurter storstilet via drøye spor, og den hadde stor fart over mål. Vi gav den to pluss i kanten, og bestemte oss for at når denne kom ut igjen, ja, da måtte den bare prøves! Står her helt nydelig til, er garantert et bra opplegg, og vi ILER til med førstevalget!

V4-2 : 9 David Sisu – Sweden Cup, og dette er et interessant forsøk. Draget vårt føler vi er i en tilnærmet toppform, men den blir likevel ikke spilt i dette løpet. Tredje sist så vinner den sikkert fra dødens, og avviser en smygkjørt Bret Boko. Nest sist avslutter den strålende nedover oppløpet, og igjen er den ute i tøffe omgivelser. Nå sist i Finlandia Ajo ble den sjenert til galopp, og dermed var den dagen over. Står her nydelig til for å smyge med, og med tempo så er den vass! Prøves som et sjokk!

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 3 Västerboonthenews – Den som vinner tetkampen av 1-3, ja, en av dem har også en meget bra sjanse å vinne løpet. Draget vårt har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den så helt fantastisk fin ut i Danmark nest sist med alle kreftene sine igjen. Nå sist løste den helt vilt ut bak bilen, og den hentet over en halv lengde på Magic Tonight! Går så ned innvendig, før man søker dødens knappe 400m fra mål. Fullfører klart bra på en god tid. Fra tet på lørdag så leder den fort rundt om. SPILLES!

V4-4 : 14 Scellino Luis – Småskummel finale med læringer bak hestene. Scellino Luis fortjener en seier etter uhellet sist. Feiler da i fra seg en mulig seier i steintøffe omgivelser, og den hadde gått ca 12,2/2140ma da. Er dog ikke helt enkel, men den runder dette feltet uten for mange hindringer på veien. Det vrimler dog av DYPE IDEER bak vår tipsener, og en av disse kan 3 Staro Glory Days være. Ble sittende bom fast sist på en bra tid. Er ikke helt borte om det skulle løse seg nå. Tas med som en lite spilt ide. Ellers er det bare å gardere opp så langt lommeboken rekker om man da ikke velger å kun stå på 14 Scellino Luis.