Norske gullkorn i lunsjen fra Sverige


Eikprins årsdebuterer i V4-finalen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Eikprins årsdebuterer i V4-finalen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Herlige norske objekter i V4-omgangen! Vi "sager" favoritten i et av løpene! Lunsjkronene skal hentes, og dette er en omgang som vi gleder oss stort til!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: PSG viser muskler
Oddstips 2: Alt er i Elfsborgs hender
V5A Forus: Bankeren har aldri vært bedre
Nabolaget-quiz: Slik vinner du 4000 kroner!

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

En ny hektisk uke er godt i gang for vi som elsker trav og galoppsporten! Det er som vanlig mye å glede seg til, men høydepunktet, ja, det kommer ikke uventet på lørdag hvor det er Bergen Travpark som kjører ukens V75-omgang. Undertegnede er allerede i gang med den omfattende jobben som det er å gi best mulige tips til V75-løpene, og på fredag så blir tipsene lagt ut. 

En helt strålende V4-omgang venter fra Oviken denne tirsdagen. Vi har jobbet frem flere gullkantede objekter, og det beste er at dem er fra Norge... Vi spiller uten banker, og alt om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk tirsdag i vente, og dette er dagens menyer:

Kl.12.20 - Oviken (V4)

Kl.13.40 - Forus (V5)

Kl.18.50 - Momarken (V65 + V5)

Kl.19.25 - Mantorp (V64 - Jackpot med 1.485.294 ekstra)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Oviken:

V4-1 : 4 Tina Blessen – Matches mot det norske Kriteriet, og den skal ha seg et par løp i kroppen før årets viktigste oppgave. Utvikler seg hele tiden, og den var bra sist selv om det ikke ble noen seier. Tapte kun for to unntakshester, og akkurat det var ingen skam. Sporet nå er ikke optimalt, og Arne Nilsen vil nok heller ikke tømme sin springer i dette løpet. Er den klart beste hesten, men med tanke på at det kommer andre viktige løp så føler vi at det kan være interessant å spekulere litt. PS. 1 Tøff – Er ordentlig bra på sitt beste, og Frank Westberg hadde aldri tatt turen til Oviken etter pause om han ikke hadde hatt ambisjoner. TAS MED!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-2 : 9 Vacqueyras – En 5 Sanity i normal form, ja, den hadde badet dette løpet hjem fra tet. Dog har ikke formen vært på topp i år, og den har skuffet på slutten. Skulle den komme seg foran, og være noe forbedret så har den selvfølgelig en FLOTT mulighet. Dog velger vi å stormvarsle for en hest som har hatt mye utur på slutten, og snart så må vel det snu for Vacqueyras!? Feilet som klink vinner kort før mål tredje sist, og nå sist, ja, da gjør den et helt ellevilt løp etter å ha tapt 80m på galopp. Hadde vunnet det løpet lett uten feiltrinn. Et bakspor passer helt perfekt, og den har TUNGE sisterunder. MÅ MED PÅ ALT!

V4-3 : 1 Offshore Star – Har meget fine betingelser foran seg, og nå er vel det dags for å gasse litt? Er veldig kjapp i vei, og på en bane med et oppløp på kun 140m så er teten gull verd. Kom ut etter en liten pause sist, og den gjør et fullt godkjent løp selv om den fikk det siste 100m. Er altså meget kjapp i vei, og her blir det tet eller dårligst rygg leder. SKAL PASSES FRA DRØMMEBETINGELSER!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-4 : 2 Eikprins – Vi tror MYE på norsk seier i finalen, og låser dette løpet på kun tre hester. Dvs at vi «sager» Hallsta Lotus fra det lengste tillegget. Dagens store drag for oss når det gjelder løpene på Oviken er Eikprins i finalen. Denne var smellgod når den årsdebuterte i 2013. Den var smellgod når den årsdebuterte i 2014, og når man nå tar turen til Oviken for å årsdebutere i 2015, ja, da vil det overraske oss mye om den ikke er satt opp for dette løpet. Burde fakta lede dette rundt om, og vi stormvarsler!