Norske Kaia jakter nye fremganger på Bro Park


Norske Kaia Sofie Ingolfsland vant to  løp sist det var galopp på Bro Park. Hun har flere fine vinnersjanser også under onsdagens løp på Bro.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Norske Kaia Sofie Ingolfsland vant to  løp sist det var galopp på Bro Park. Hun har flere fine vinnersjanser også under onsdagens løp på Bro. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det er både V4 og V5 på menyen på Bro Park onsdag. Norske Kaie Sofie Ingolfsland har flere flotte vinnersjanser i V4-spillet.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddsdobbel: Leeds vinner og sikrer playoff
Oddssingel Allsvenskan: Helsingborg og Granqvist lager trøbbel for AIK
Oddssingel Coppa Italia: Lang kveld i Coppa Italia
Vikinglotto onsdag: Vinner du 68 millioner kr på onsdag?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er som vanlig galopp til lunsj og V75 Bonus til kvelds når det er snakk om onsdager nå i sommerhalvåret. Denne onsdagen er det Bro Park som tar seg av galoppen, mens Bjerke som vanlig er vertskap for V75 Bonus. På Bro Park er det både V4 og V5. V4 starter først med spillestopp kl 12.20, mens V5 som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.12.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess for V4-systemet søndag i Gøteborg
Nettavisens galoppeksperter fortsetter å plukke flotte gevinster på sine systemspill. Under søndagens jackpotomgang i V64-spillet på Gøteborg, ble det flott klaff for V4-systemspillet med fire andeler a kr 750 på Eksperten. Solide 21 053 kr endte utbetaling på i V4-spillet denne søndagen.

Fin generalprøve
Onsdagens lunsj er å betrakte som en generalprøve til helgens storløp på Øvrevoll (17. mai), Klampenborg og Jägersro (Pramms Memorial). Løpene virker åpne, og vi har valgt å gå tynt i V4-3. 8 Shepherd Gate og 9 Rue D'Argent er to veldig bra hester i sin klasse, og årsdebuten til førstnevnte var god. Han ble litt sjenert på oppløpet, og nå tror vi han rekker helt frem. I DD-spillet blir 8 Shepherd Gate vår banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Rue d'Argent var litt bedre på gress i fjor, men når trener Dina Danekilde tar turen fra Malmø, mener hun nok alvor.  Vi spiller kun disse to på de to minste V4-forslagene.

Favoritt i fare i V4-4/V5-2
Mange vil nok prøve 1 Zäta i V4-4/V5-2 etter sin flotte vårsesong. Men formtallet er steget fra 60 til 73, og det betyr en helt annen motstand. Vi synes det er spennende å spekulere mot Zäta.

Dobbeltbanker i V5-3
V4-3 og V4-4 er samtidig V5-1 og V5-2. I V5-spillet velger vi å spille dobbeltbanker på 6 Alsimsaam og 8 High Max i V5-3. Årsdebuten for førstnevnte var god , mens High Max skuffet sine tilhengere i det samme løpet. Men det var karrierens første start, og vi tror han vil gå mye frem med et løp i kroppen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.