Norske luringer i en spennende V4-omgang

Cato Antonsen kommer til Årjäng mandag med et par ordentlige luringer.
Cato Antonsen kommer til Årjäng mandag med et par ordentlige luringer. Foto: hesteguiden.com

Supersjokk fra Norge! Herlig frekt drag som kan være noe for de større løpene! Sylvass sprinter slår til! Lunsjgodbitene er servert! Forsyn deg av snadderet!

Vi satser TUNGT mot Harstad, og vi kan hestene i Nord veldig godt. Under V5-omgangen på Bodø søndag så satt alle våre V5-bonger, og overraskelsen Marco D'Estino (8,3%) var med på kun to hester. V5-utbetalingen ble fine Kr.2 596,-. Glem ikke at Harstad har fått en V75-omgang i år, og dette er det store høydepunktet for året i Nord. Omgangen kjøres 11. juli.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Uken som vi nå sparker i gang er den fineste uken på året. Oslo Grand Prix kjøres på søndag, og vi har tre sterke kort med i hovedløpet. BBS Sugarlight blir STORFAVORITT, og det er lenge siden at en norsk hest har vært en såpass klar favoritt på forhånd! Det kjøres V75 både lørdag og søndag, og verdt å merke seg er at Norsk Rikstoto knaller til på lørdag. Da er det nemlig igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT! Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips til løpene på Bjerke litt senere denne uken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Meget spennende V4-omgang er i vente på mandag, og vi har flere norske hester med OK sjanser med i noen av løpene. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 10 Luckyline Lucky – Skummel innledning hvor vi ikke stoler på den store favoritten. Ideen vår som vil bli lite spilt feilet som mulig vinner ned mot siste sving sist. Kom flott tilbake på oppløpet i 15-fart, og vi gav den et pluss i kanten. Har nå fått seg to løp i kroppen, den ligger i skorpen, og den MÅ passes!

V4-2 : 1 Zivertson – Er i en flott form, og med helt perfekte betingelser denne mandagen så skal den spilles. Er lynrask fra start, og normalt sett så vil den lede dette løpet veldig lenge om ikke åpningen blir aldeles for hard. Fullførte sterkt mot gode hester på Bjerke sist, og med unntak av Global Patriot så har man nok kontroll på de øvrige her. SPILLES!

V4-3 : 11 King Of Friday – Er vrien å sveive inn på bestilling, men man skal vite det at den kommer med bra form til Sverige denne mandagen. Avsluttet fint sist på Biri, og den var ikke helt tom i mål da. Har møtt klart bedre hester enn dette når den har vært i Sverige før, og den har blant annet møtt Mellby Viking/On Hold osv. Her er det billigere imot, den har fordel av pisk, og distansen takler den vel så bra som noen annen. KAN SJOKKE!

V4-4 : 2 Homme Hera – Er en veldig fin 3-åring som utvikler seg kjapt for tiden. Gikk 29 s 1000m sist, og den så gnistrende fin ut for dagen! Skal ha stor fordel å ha pisken med som et korrektiv, og den kan i hvertfall 30,0 på distansen. Trenger ikke å bli enkel å fange da, og den må bare prøves! PS. Skal ifølge Østre lettes i balansen til denne starten, og han tror at Homme Hera kan være noe for årgangsløpene!