Norske montehester i V4 på Åby

Lumiere De Nuit er en av to norske hester i det innledende monteløpet denne lørdagen. Foto: Rolf Lerum
Lumiere De Nuit er en av to norske hester i det innledende monteløpet denne lørdagen. Foto: Rolf Lerum

Topp vinner av monteløpet! Herlig ide i finalen, og solid info blir gitt! En strålende V4-omgang venter på Åby, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills meny lørdag:
V75 Bergen: Millionjakt mellom de syv fjell
V65 Sørlandet: Jackpot med Tekno Odin
V4/V5 Klampenborg: Høytidshelg for galopp
Oddstips 1: Gerrard scorer i avskjedskampen
Oddstips 2: Juventus tar en pause
Oddstips 3: Sogndal på topp for å bli
Tippeliga 16. mai: Skade- og karanteneoversikt
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En PRAKTFULL HELG venter for vi som er glad i god sport og spill! Lørdag knaller altså Bergen Travpark til med en herlig V75-omgang hvor du kan stikke av med 13 millioner om du skulle bli alene om å ha syv riktige. Vi har spilt inn langt over en million på banen mellom de syv fjell før i år, og lørdag jakter vi på ny! Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På selveste 17. mai byr Vermo i Finland på en gedigen V75-omgang. Her spiller man i felles pott med Sverige/Finland, og skulle du bli alene her, ja, da venter det formidable 17 millioner. Vi har flere norske innslag med, og Thai Broadway skal forsvare de norske fargene i hovedløpet. Vi kommer tilbake med tips til løpene i Finland i løpet av lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En helt fantastisk dag er i vente på Åby hvor det skal kjøres en rekke storløp. V4-spillet er også spekket med meget gode hester, og her er hva vi kan by på denne lørdagen:

V4-1 : 1 Goldomaster – Gjør en spennende start i monte lørdag. Prøveløpet var OK, og viser den i nærheten av samme takter i denne stilarten som i trav så snakker vi om en bra sjanse. Nå sist var den ikke helt tom i mål på 12,1/2140ma, og da møtte den Standout. Har også vært ute mot Digital Ink, ikke vært så langt bak den, og den møter jo ingen av et slikt kaliber her. PRØVES DIREKTE! 5 Lumiere De Nuit – Eier jeg selv. Er vi blant de 3-4 fremste så er jeg fornøyd. Kan vinne på en maks dag, men mer trippel enn seiersaktuell.

V4-2 : 3 Delvinator – Skal passes denne lørdagen. Den var god etter galopp nest sist, mens den avsluttet bra via siste indre bak kanonen Falk On Hill sist. Kan åpne bak bilen, og på kapasitet står den ikke tilbake for noen her! SE OPP!

På lørdag kan du bli mangemillionær i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 8 Eagle Shot – Dette er et ordentlig fint løp hvor et par 4-åringer som holder bra klasse kommer ut i årsdebut. Draget vårt blir dog en hest som har dokumentert form, og 8 Eagle Shot så helt lysende ut sist som fastlåst. Gangen før så avgjør den sikkert på en knallsterk tid. Trenger selvfølgelig litt flyt fra dette sporet, men får den det, ja, da er den ikke ueffen.

V4-4 : 1 Imperator – Et utrolig flott felt avrunder V4-omgangen. Draget vårt i finalen var ute i steintøffe omgivelser sist, og den avsluttet da strålende i kulissene etter en passiv styring. Vi hadde 12,1 s 800m, og det virket den ubrukt på. Er litt kilen med volte, men tramper den bare avgårde her så skal dette dreie seg om en FIN sjanse.