Norske sjanser i åpen V4-omgang


Jorma Kontio kjører en av dagens virkelige luringer. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører en av dagens virkelige luringer. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Flere norske sjanser i lunsjen! Supersjokk som kom til mål med alt igjen sist! Vi jakter flotte kroner i en småvrien lunsj mandag!

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Amanda i kanonform
Oddstips 1: Dette er Erik Lamelas sesong

Galoppfesten fortsetter
Nettavisens galoppeksperter har levert solide tips gjennom hele 2015 og også i oktober har det vært bra uttelling. Fredag 30. oktober smalt det igjen på Øvrevoll! I V5-spillet kom kun 11 kuponger helskinnet gjennom og fem av disse hadde Nettavisen. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 22 122 kroner.

Alle fem var andelslag på Eksperten og var hhv:
3 stk andelslag komponert (fire andeler a kr 500)
2 stk systemspill (fire andeler a kr 750)

Også i V4-spillet ble det meget flott uttelling. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 6 311 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Rättvik starter uken med en deilig lunsj! Menyen som er i vente er småvrien, og det kan fort bli en riktig så bra utbetaling. Flere norske hester deltar i lunsjen, og vi blir ikke overrasket om det blir et par seire!

Sjekk ut følgende:

V4-1 : 10 Barbossa Newport (6%) – Dette kan være skrellen i innledningen. Så nemlig veldig fin ut etter pause i lunsjen på Solvalla fredag, og der ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Har helt sikkert gått ytterligere frem med den blåseren i kroppen, og mot en helt riktig type av motstand så er den langt fra ueffen her om det bare skulle klaffe på veien. PRØVES SOM EN SKRELL!

V4-2 : 2 Kleppe Manden (13%) – Lanserte vi som en mulig godbit sist, og vi skammer oss ikke over det. Havnet etter hvert utvendig leder i det nevnte løpet sist, og den var fortsatt med i striden når den feilet ca 100m fra mål. Nå har Jorma Kontio fått kjenne på hesten en gang, og vi ser ikke bort ifra at han har kommet med litt råd/vink på ting når det for eksempel gjelder utstyret til denne starten. Her kan faktisk Kleppe Manden komme seg tidlig foran, og da blir den vrien å fange. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 9 Edson Boko (68%) – Blir ekstremt hardt betrodd, og den har selvfølgelig en fin sjanse med flyt. Dro unna i jevn fart sist, og det ble en sikker seier. Er like bra bakfra, og her har den dessuten trukket en perfekt rygg fra start. Er normalt sett sikret et drømmeopplegg, og vi føler at dette er en motivert favoritt. Begynner man først å gardere dette løpet så er det vidåpent, og vi blir ikke helt overrasket om det smeller.

V4-4 : 13 Be Bop A Lola (2%) – Vi prøver oss med et ordentlig langskudd i en småskummel finale. Når det gjelder draget vårt så har den fått seg et par løp i kroppen etter en lengre pause nå. Sist ble den sittende bom fast, og den så veldig fin ut for dagen. Hadde vunnet det løpet om kusken hadde kjørt med litt større ambisjoner. Skulle den ha løftet seg ytterligere til dette løpet, ja, da trenger den ikke å være helt borte. OBS!