Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Forus: V75-fest med millioner i sjuerpotten
Tippetips: Kampen Liverpool ikke kan tape
Oddsdobbel 1: Nå er det vinn eller forsvinn for Cardiff
Oddssingel PL: Liverpool må bryte borteforbannelsen mot Newcastle
Oddssingel PL: Tottenham stopper tapsrekken
Oddsdobbel 2
: Katastrofestart for Sogndal
Oddsdobbel 3: Mjøndalen jakter sesongens første hjemmeseier

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis V75-omgangen på Forus som er lørdagens klare sportslige og spillemessige høydepunkt, men lørdagen har mye mer å by på. Blant annet er det galopp på danske Klampenborg til lunsj og det er både V4 og V5 på menyen. Lørdag kveld er det så duket for en flott V65-omgang fra Gävle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det dog handle om galoppløpene på Klampenborg. Her er det først V4-omgang med spillestopp kl 12.45, mens V5 som har fem egne løp ikke starter før kl 14.30. Nettavisens galoppeksperter fortsetter å prikke fine gevinster og torsdag ble det fullklaff i V4-spillet på Øvrevoll.

Herlig V4-gevinst på Øvrevoll torsdag 2. mai
Det ble strålende klaff i V4-spillet denne torsdagen. Nettavisens V4-forslag med innl.pris på kr 480 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 4 946 kr.

Ny deilig systemklaff i V5-spillet på Øvrevoll torsdag 25. april
Det ble alt annet enn lettløst under torsdagens sesongdebut på Øvrevoll. I V5-spillet kom kun ti kuponger helskinnet gjennom. To av disse var Nettavisens systemspill (fire andeler a kr 750). Utbetalingen i V5 stoppet på flotte 19 879 kr.

Flott klaff også i V5-spillet på Øvrevoll torsdag 25. april
Også i V4-spillet ble det favorittfritt. Våre galoppeksperter måtte imidlertid opp på sitt største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1 760). I V4 ble utbetalingen på pene 6 968 kr.

Spennende løp på gresset
Forrige lørdag var det ganske lav klasse på de fleste hestene i Klampenborgs sesongdebut. Nå er det langt bedre sport. Så vel Wido Neuroth, Niels Petersen som Cathrine Erichsen tar turen til København. I V5-2 har Widos duo 3 Angel Love og 8 Zahara interessante oppgaver, og de står alene på de to minste V5-forslagene. I V5-1 blir 4 Buddy Bob (også Neuroth) en av favorittene etter en knallgod høst i fjor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fortsatt er det veldig mange årsdebutanter til start, og det er nå over et halvt år siden Klampenborg stengte portene i fjor. Det er vanskelig å plukke en banker som hever seg over mengden, og det kan bli flotte penger på Klampenborg også denne løpsdagen.