Ny åpen V4-omgang fra Sverige


John Østman kjører en av våre godbiter i lunsjen på tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
John Østman kjører en av våre godbiter i lunsjen på tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Smell som gikk pigg i mål etter sene luker sist! Frekkis på vei mot formen! Nye utfordringer er pågang i dagens lunsj fra Boden!

Sportspills meny tirsdag:
V5 Bjerke:
HC byr på en luring

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-suksess på Solvalla 20. november!
Vi har gjort det skarpt om fredagene på Solvalla, og her har det vært flere oppturer både i V65 + V4-spillet de siste ukene. På fredag ble det svært vrient, og ingen fikk seks riktige i V65-spillet. I V4-spillet ble det også vrient, men her traff vi godt på to bonger på Eksperten. Bongene het Lerums V4fest, og hadde en innleveringspris på Kr.1 200 (Fire andeler a 300). Begge disse bongene betalte ut fantastisk fine Kr.34 822,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

7 Elliot Boko (V4-2) bankes på den lille bongen, men på de litt større bongene så spiller vi uten banker i lunsjen fra Boden. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 1 Sivori Effe – Er MYE forbedret i ny regi, og den har radet opp med flotte innsatser på slutten. Har kommet til mål med krefter igjen de siste tre gangene, og den har fakta vunnet veldig enkelt. Har stått dårlig til i samtlige tre seiersløp, men nå ser det altså bedre ut. Dukker opp på foto om den ikke blir fast!

V4-2 : 7 Elliot Boko – Dette er et dårlig løp, og flere av disse duger knapt nok i en poengjakt. Vår soleklare favoritt har levert flere flotte innsatser på slutten, og den har egentlig vært bra hver gang den siste tiden. Nå sist moste den alt, og bare forsvant i fra nedover oppløpet til en helt overlegen seier. Distansen skal ikke være noe problem, og dette må dreie seg om en topp mulighet.

V4-3 : 1 Suntory Royal – Har stigende form, og den er interessant her om det bare skulle løse seg. Avsluttet fint nest sist, mens den nå sist leverte en meget sterk sisterunde i sporene. På tirsdag står den spennende til, og den er sikret et bra opplegg. Blir livsfarlig her om den ikke blir fast. STOR OBS!

V4-4 : 9 Omaha Broline – Vi prøver oss med en skrell i finalen! Omaha Broline er en ung hoppe som enda ikke har fått vinne, men dermed er det ikke sagt at dette er en antivinner. Nå sist så avsluttet den meget positivt etter sene luker, og den passerte mål med krefter igjen. På tirsdag blir den kuskeplusset med John Östman, sporet er perfekt for å smyge med, og motstanden skremmer så visst ikke. SE OPP!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i Drammen lørdag! Rolf Lerum er din veileder mot millionene! Under kan du kjøpe deg inn på bongene: