*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny galoppfest med Lopez

Dancewithastranger og Carlos Lopez er Nettavisens V4-banker på Täby onsdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Carlos Lopez innfridde med V4-bankeren på Øvrevoll søndag og sørget for storfangst i spillet. Onsdag rir han atter Nettavisens V4-banker på Täby.

07.10.15 19:42

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig onsdag venter med galopp og både V4 og V5 fra Täby galoppbane. Til kvelden er det duket for nok en strålende V76-omgang på Bjerke der det atter ligger fine penger i luften.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag ble det påny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Det betød samtidig klaff for hele 11 andelslag på Eksperten. (fire lag med fem andeler a kr 200, to lag med fire andeler a kr 250, ett lag med fem andeler a kr 300, ett lag med fire andeler a kr 500 og tre systemspill med fire andeler a kr 750)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og ranken var strålende.
- 9 Al Quest (fjerdevalg i spillet i V4-1) var ranket som 3. valg
- favoritten 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.
- 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester.
- i V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

Nettavisens galoppeksperter hadde gode vurderinger også til fredagens løp på Øvrevoll. I DD-spillet bankerspilte de 11 Luckyreno i DD-2 mot dagens største favoritt Priceless.

I V4-spillet ble det dessverre ikke treff på de flate bongene (der spilte de fire hester på samtlige forslag i V4-2 og da hjalp det ikke at de hadde rangert vinneren Ares som et femtevalg - var sjettevalg i spillet). Men systemspillet på fire andeler a kr 750 satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 30 771 kroner.

Nettavisens galoppeksperter har hatt en flott periode gjennom hele året, her er noen andre av høydepunktene de siste ukene:
Torsdag 24. september ble det flott klaff for Nettavisens galoppeksperter under V64-jackpotomgangen på Jägersro galoppbane. Det mellomste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) satt klokkerent og betalte tilbake pene 2 844 kroner. I V4-spillet ble det også flott klaff. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 162) betalte tilbake 2 052 kroner. Den eneste overraskelsen på Täby torsdag var sistevalget og 5,7 prosenteren Catch The Cider i V64-3/V4-1. Denne var rangert som tredjevalg av Nettavisens galoppeksperter.

Täby søndag 20. september (V64) innfridde bankeren 10 Icecapada og 8. valget 4 Silky Road var andrerangert på tipsene. Det innebar at det aller minste spilleforslaget (innl.pris kr 192) gikk inn med seks rette og betalte tilbake meget pene 5012 kroner. I tillegg ble det natuligvis seks rette for samtlige andelslag på Eksperten med lagnavn "Birgers V64søndag".

Nettavisens galoppeksperter er med andre ord i strålende tipsform og byr på følgende til onsdagens V4/V5-omgang (V4 og V5 er helt adskilt):

Lopez/Slettemark igjen
Onsdag 23.september gikk vi all-inn på på Dancewithastranger på i V4-spillet på Øvrevoll sammen med formrytter Carlos Lopez. Hun vant enkelt fra spor. Nå er motstanden litt hardere, men på sitt beste er hun bedre enn de hun møter nå. Hun slo alle de beste i årgangen på Täby i fjor høst.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hun årsdebuterte først for to måneder siden etter skade, så grunnlaget kan være litt tynt. Men går hun som sist, vinner hun. Trener Cathrine Witsø Slettemark har kun med seg en hest til Täby og det er 11 Dancewithastranger i V4-2/DD-1. Vi bankerspiller i både V4 og DD.

V4-spillet er ellers meget vrient denne onsdagen. I V4-4 ser det vidåpent ut og her helgarderer vi på de to største forslagene. I det løpet kan 4 Backcountry være. Har møtt tøffe hester på Øvrevoll, og dette selskapet er ikke uoverkommelig.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag