Ny galoppfest onsdag?


Jacob Johansen (her på Øvrevoll-kjendisen Vortex) rir Nettavisens V4-banker på Täby onsdag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Jacob Johansen (her på Øvrevoll-kjendisen Vortex) rir Nettavisens V4-banker på Täby onsdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter leverte kanontips på Jägersro søndag. Onsdag jakter de både V4 og V5 på Täby.

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Hamre styrer showet på Bjerke
Oddstips 1: Nettavisen byr på nytt herlig tennisobjekt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig onsdag står form tur med V4/V5-galopp fra Täby galoppbane i Stockholm og V76 fra Bjerke. Nettavisens galoppeksperter er i kalasform for tiden og på Bjerke er det Frode Hamre som sitter på nøkkelen for V76-suksess for Nettavisen

Nettavisens galoppeksperter gjennomførte en strålende oktober måned og november har fortsatt i samme spor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det var duket for ny klaff på galoppspillet søndag ettermiddag på Jägersro, både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

Andre høydepunkter i november
Sist torsdag ble det en helt uløselig V65-rekke på Täby, men i V4-spillet ble det igjen klaff for systemspillet. Et andelslag med fire andeler a kr 750 og innleveringspris på kr 2900, betalte tilbake meget hyggelige 16 772 kroner.

Forrige onsdag (11/11)ble det stang ut i V4-spillet på Øvrevoll, men i V5 ble det fullklaff. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 140) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 495 kroner.

På Täby onsdag 4. november ble det levert meget sterke tips og det aller minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 3 097 kroner.

Her er noen av høydepunktene fra oktober:
På Øvrevoll (30. oktober) kom kun 11 kuponger helskinnet gjennom V5-spillet og fem av disse hadde Nettavisen. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 22 122 kroner.
Alle fem var andelslag på Eksperten og var hhv:
3 stk andelslag komponert (fire andeler a kr 500)
2 stk systemspill (fire andeler a kr 750)

Også i V4-spillet ble det meget flott uttelling. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 6 311 kroner.

Onsdag 28. oktober ble det bra treff på Täby. I V4 måtte riktignok våre eksperter opp på forslaget på kr 1440 for å fange fire rette som ga småpene 5 502 kroner i utbetaling. I DD-spillet ble det flott klaff og hele 14,92 i odds. I V5-spillet ble det klaff for det aller minste forslaget (innl.pris kr 168) og pene 1 271 kroner i utbetaling.

Fredag 9. oktober ble det strålende treff i både V4-spillet og V5-spillet på Øvrevoll. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff i V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner.

Det er en glitrende rekke med flotte treffere den sist halvannen måneden, og forhåpentligvis er det mer i vente på Täby onsdag, der våre galoppeksperter for en sjelden gangs skyld spiller banker i V4-spillet.

Vurderinger av Birger og Morten:
Vi har falt for 6 Calais i V4-2/DD-1 som banker på V4-forslagene og i DD-spillet. Innsatsen i de to siste startene har vært gode nok til å vinne her. Treneren er lyrisk om sjansene, og de to siste løpene skal holde mot enkel motstand.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Favoritt med hoste
12 Shepherd Gate
i V4-3/DD-2 skal også være favoritt. men litt dårlig spor og det faktum at han har hostet en del de siste dagene, gjør oss usikre og garderer bredt på de større forslagene.

Åpent i V4-1 og V4-4
V4-1 og V4-4 er svært vriene, men 6 Danneman i V4-4 kan være et holdepunkt. Ellers er særlig V4-1 jevn og krevende og her spiller vi samtlige 10 startende på alle V4-forslagene. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mer oversiktlig i V5
V5 ser noe enklere ut. Vi står på favorittduoen 2 Red Hot Chili og 5 Chuky i V5-1 og i V5-4 har vi klart mest tro på 6 Pistol som vi bankerspiller på de to minste V5-forslagene. På det største tar vi også med 4 Martelle. Vi velger å helgardere både V5-2 og V5-5.