*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny galoppsuksess onsdag?

Dickie Dickens og Carlos Lopez er en av favorittene i V4-2 på Jägersro onsdag. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter har truffet fantastisk bra på Jägersro i 2015. Onsdag er det sesongavslutning med både V4 og V5.

02.12.15 19:13

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke: Høitomt har bankeren
Oddstips 1:
Oppturen fortsetter for Liverpool
Oddstips 2: Bordeaux er elendige borte
Oddstips 3: Barcelona sender lilleputtene hjem i skam
Tippekupongen: Klopp har fått skikk på Liverpool
TV-kampene: Dette er ukens oversikt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Onsdag er ensbetydende med V4/V5-galopp på ettermiddagen og V76 på Bjerke til kvelden. Jägersro galoppbane i Malmö avvikler sin siste løpsdag for året onsdag og dette er også en bane Nettavisens galoppeksperter har hatt stor suksess med gjennom hele sesongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Galoppsuksessen fortsetter
Mandag ettermiddag slo våre galoppeksperter til igjen på Jägersro. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 2 821 kroner. Fjerdevalget og 8,6 prosenteren 1 Dat's Pride var deres store objekt og sterkt medvirkende til den flotte utbetalingen.

Nettavisens galoppeksperter hadde en strålende oktober måned og har ikke vært veldig mye dårligere i november.
Sist fredag ble det dessverre V5-bankeren Lord Handsome strøket like før start i V5-3 på Øvrevoll, og dermed ble det meste ødelagt. I V4-spillet ble det derimot bra klaff. Det minste forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 162) satt klokkerent og betalte tilbake pene kr 1 383.

Søndag 15/11 var det V64/V4 på Jägersro, og det var duketfor klaff både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

Fredag 20. november ble det flott treff i V4-spillet på Øvrevoll. Det minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 162) betalte tilbake pene 1 378 kroner.

Øvrige høydepunkter i november
Torsdag 12/11 ble det en helt uløselig V65-rekke på Täby, men i V4-spillet ble det igjen klaff for systemspillet. Et andelslag med fire andeler a kr 750 og innleveringspris på kr 2900, betalte tilbake meget hyggelige 16 772 kroner.

Onsdag 11/11 ble det stang ut i V4-spillet på Øvrevoll, men i V5 ble det fullklaff. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 140) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 495 kroner.

På Täby onsdag 4. november ble det levert meget sterke tips og det aller minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 3 097 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vurderinger av Birger og Morten:
Jägersro hadde løp mandag, og nå er det klart for årets siste dag på banen. Det er flere hester som står godt til, men som ikke er i nærheten av beste form. Det gjelder i V4-1, 4 Manchester, 6 Polhem og 1 Windy Gap er de tre beste hestene. Men Manchester var svak sist på Täby, Polhem gjør årsdebut, og Windy Gap går på det jevne. Vi tror uansett at en av disse tre vinner og låser V4-1 på disse tre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Formløs favoritt i V5-1
I V5-1 er det noe av det samme. 4 Weald har et gaveløp, men har ikke vært god på Jägersro på flere år. Kan vinne siden de hardeste motstanderne heller ikke har form, men vi garderere bredt i V5-1.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag