Ny galoppsuksess?

Elione Chaves (her på Rock Of Ridd) på Øvrevoll for et par år siden, har som vanlig flotte vinnersjanser på Jägersro onsdag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Elione Chaves (her på Rock Of Ridd) på Øvrevoll for et par år siden, har som vanlig flotte vinnersjanser på Jägersro onsdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Det ble suksess under V65-løpene på Øvrevoll sist torsdag. Onsdag jakter Nettavisens galoppeksperter nye gevinster i V4-spillet fra Jägersro galoppbane.

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Bonuspott med en yankee
Tippetips: Cupbomber kan gi gode premier
Oddstips: Skadeskutt Brann mot ny nedtur

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En flott onsdag står for tur, og etter en snau ukes opphold er det igjen duket for galopp. Det er Jägersro galoppbane i Malmö som er vertskap onsdag, og det skal avvikles både V4 og V5. Til kvelden er Bjerke travbane tilbake som vertskap for V76-løpene på onsdager etter at landets hovedbane, overlot arrangementet til Drammen travbane sist uke. Bonuspotten på 807 305 kroner skal fordeles på alle med sju rette onsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har altså ikke vært galoppløp siden forrige torsdag da det var V65 på Øvrevoll og Nettavisens eminente galoppeksperter fornektet seg ikke.  Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 300, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

Sist onsdag var det V4 på Täby og satt alle spilleforslagene på Nettavisen Sjokket 11 Persian Queen (8-valg) var ikke utelatt på forslagene, og det minste V4-forslaget (innl.pris kr 192) betalte ut fine 910 kr. 

Vurderinger av Birger og Morten
Til onsdagens V4 på Jägersro går vi ut ganske flatt. Det er i våre øyne 4-6 vinnerkandidater i løpene, men ingen åpenbar banker. Kommer man bare ut på tredjevalg eller mer, blir det ofte fine utbetalinger. 1 Kashbom i V4-3 kan være en mulighet. Har møtt de aller beste ved flere løp i det siste, møter enklere lag. Dessuten sier treneren at han har lidd av allergi, så det kan være en frisk variant og i DD-spillet bankerspiller vi.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5 kan det fort bli en liten utbetaling. Små felt i fire av løpene og klare favoritter i de tre første avdelingene. Her kan samlebonger muligens være løsningen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vår banker blir kjenningen 4 Let'sgoforit i V5-3. Den hardeste opponenten 3 Sir Freddie er strøket, og da tror vi rett og slett at han vinner.