Ny gevinstjakt på Øvrevoll


Danish Delight (til høyre) og Dust Is Loose hadde et herlig nappetak om seieren i V5-4/V4-2 på Øvrevoll sist fredag. Onsdag møtes de igjen i V4-3 på Øvrevoll.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Danish Delight (til høyre) og Dust Is Loose hadde et herlig nappetak om seieren i V5-4/V4-2 på Øvrevoll sist fredag. Onsdag møtes de igjen i V4-3 på Øvrevoll. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter holder knallform og onsdag er det både internasjonal V4 og V5 på Øvrevoll.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig trav- og galopponsdag står for tur. Onsdag er det Øvrevoll som er vertskap for den internasjonale V4/V5-omgangen på ettermiddagen og til kvelden er det duket for storstilt jackpot i V76-spillet på Bjerke travbane. Der venter det 1 189 653 kroner ekstra i sjuerpotten ettersom det ble svært så favorittpreget sist onsdag og ingen utbetaling for seks rette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter har nettopp gjennomført en strålende oktober måned og innledet også november på beste vis:

På Täby sist onsdag ble det levert meget sterke tips og det aller minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 3 097 kroner.

Både 2. valget 2 Sameek og fjerdevalget 6 Concorda var ranket først i sine løp i hhv V4-3 og V4-4, og således var tre av de fire vinnere førsterangert (også favoritten 9 Mors i V4-1). I tillegg lanserte våre galoppeksperter såkalt dobbeltbanker i V4-2, der 10 Addictive Star var storfavoritt, men 11 Caravelle seiret overlegent som andrevalg.

Her er noen av høydepunktene fra oktober:
På Øvrevoll (30. oktober) kom kun 11 kuponger helskinnet gjennom V5-spillet og fem av disse hadde Nettavisen. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 22 122 kroner.
Alle fem var andelslag på Eksperten og var hhv:
3 stk andelslag komponert (fire andeler a kr 500)
2 stk systemspill (fire andeler a kr 750)

Også i V4-spillet ble det meget flott uttelling. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 6 311 kroner.

Onsdag 28. oktober ble det bra treff på Täby. I V4 måtte riktignok våre eksperter opp på forslaget på kr 1440 for å fange fire rette som ga småpene 5 502 kroner i utbetaling. I DD-spillet ble det flott klaff og hele 14,92 i odds. I V5-spillet ble det klaff for det aller minste forslaget (innl.pris kr 168) og pene 1 271 kroner i utbetaling.

Fredag 9. oktober ble det strålende treff i både V4-spillet og V5-spillet på Øvrevoll. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff i V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner.

Vurderinger til V4/V5-løpene på Øvrevoll onsdag:

Åpen V4
I utgangspunktet fire ganske åpne løp i V4-spillet på Øvrevoll onsdag. Vi tror det blir to ganske klare favoritter i V4-3 og V4-4. 10 Danish Delight i V4-4 og Bushfighter V4-4 seiret ganske klart fredag, og de har ikke så mye verre oppgaver nå. Vinner begge, blir utbetalingen nokså beskjeden, men vi tror det kan være noen utfordrere som ikke er så mye dårligere enn favorittene. Vi spiller dobbeltbanker på 10 Danish Delight og 7 Dust Is Loose i V4-3 på de to minste V4-forslagene, men tar også med 6 Holiday Reading på det største.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ellers er V4-2 et lite mareritt å vurdere. 12 hester på laveste trinn, i våre øyne et løp hvor helgardering er eneste løsning. Vår luring denne gang blir 5 On Offer i V4-1. Er lite tippet og lite spilt. Har et fint løp denne gang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Oversiktlig V5, men.....
I V5-spillet til Øvrevoll ser det i utgangspunktet oversiktlig ut. 1 Bushfighter i V5-1, 10 Shade of Grey i V5-3 og 1 Vortex i V5-4 blir alle mye spilt. Vi garderer alle disse og spiller dobbeltbanker på hestene 1 Pal O'Mine og 5 Lord Handsome i V5-2. Men så er det slik at når det likner på samlebong på Øvrevoll, da gir V5 ofte bra. Skjer det noe i et par løp, faller bongene som fluer.