*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny herlig V4-omgang fra Sverige

Johan Untersteiner er aktuell i lunsjen mandag. Foto: hesteguiden.com

Vi jakter ny V4-opptur fra Sverige! Flere frekke objekter er pågang! Du blir vel med og "raner" svenskene på mandag?

09.11.15 12:14

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen:
Blekkan regjerer på hjemmebanen
V64 Bollnäs:
Spennende V64-omgang
Oddstips 1: Tøft for norgeskjenninger

Ny V4-fest i Sverige! Samtlige V4-bonger suste inn på Eksperten!
Det ble servert MEGET sterke V4-tips til løpene fra Eskilstuna søndag 8. november! El Toro Boko (5-valg/9,8%) overrasket mange i innledningen, men sjekket du vår info? Vi stormvarslet nemlig for den! Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.432 suste inn, og betalte ut flotte Kr.4 031,-. Vi gratulerer de som tok rygg, og kan love mye mer moro i tiden som kommer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Åby mandag venter en ny herlig lunsj fra Sverige, og vi prøver å komme oss gjennom den uten å spille banker. Få med deg følgende:

V4-1 : 7 Eagle Shot (42,2%) – Har radet opp med flotte løp i steintøffe omgivelser, og dette er en hest i toppform. Nå sist viste den 10,8 s 800m i kulissene, i et løp mot blant annet Nuncio. Her er det langt billigere imot, og den har en solid mulighet! 1 Kamanda (12,3%) – Duger på kapasitet, og den varslet form sist med å avslutte sterkt i 11-fart. Står ypperlig til, den er kjapp ut, og på Åby har man dobbelt siste indre... SKAL PASSES!

V4-2 : 3 Dokonjo (14,3%) – Er litt spennende her. Kom ut etter pause sist, og selv om den kun får en smultring så gjør den et bra løp i kulissene. Avslutter nemlig meget positivt, og den henter lengder nedover hele oppløpet. Nå har den fått dette løpet under vesten etter en liten pause, og den kan fort være enda litt forbedret til denne oppgaven. MÅ TAS PÅ ALVOR!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 1 Fuxa Håleryd (21,3%) – Har vinnerform i kroppen, og nå lykkes man!? Kom ut etter en liten pause sist, og den gjør et sterkt løp bak gode Cashier Center. Burde ikke være noe dårligere med det løpet i kroppen, og fra denne utgangsposisjonen så må den tas på alvor! OBS! 5 Xena Tim (3,4%) – Kommer ut i regi Anders Svanstedt denne mandagen, og den kan fakta skrelle mot en ikke så altfor tøff motstand. Dette er nemlig en hoppe med stor fart i kroppen sin, og rapportene på den før debuten er fine. Tas med på alt som en mulig godbit!

V4-4 : 10 Staro Ivy League (14,7%) – Debuterer for Joakim Lövgren, og dette er en av dagens mest interessante hester. Har nemlig kapasitet til å jogge rundt disse, men den er dessverre ikke helt til å stole på. Så bra ut i et provlopp på Jägersro 15.10, men også da måtte den innom galoppen. Når nå Joakim velger å ta den ut i løp så regner vi med at han har kontroll på den, og den er verdt et forsøk direkte. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.