Ny smakfull lunsj


Ulf Eriksson har fine sjanser i lunsjen på onsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Eriksson har fine sjanser i lunsjen på onsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Kusken ser seg ikke tilbake, og nå kan denne frekkisen spore rundt om! Få også med deg godbiten som gjør livet surt for favoritten! En deilig lunsj venter!

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1:
Det belgiske underet kroner verket

En ny herlig trav-uke er godt i gang, og vi kan allerede nå røpe at vi gleder oss stort til lørdagens V75-omgang på Forus. 13 millioner ligger altså i potten, og vi skal være med å kjempe om store kroner på lørdag! Fyldige tips til ukens store høydepunkt kommer fredag.

Når det gjelder dagen som er i vente så braker det som vanlig løs fra Sverige, og lunsjtrav kl.12.20. Bjerke står for travet om kvelden, og deres svært spennende V76-spill starter opp kl.19.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter en periode med med flotte utbetalinger i V4-spillet så har denne uken innledet med syv favoritter av åtte mulige! Vi håper at den trenden snur i dagens lunsjomgang fra Bollnäs.

Her er dagens objekter:

V4-1 : 6 Odins My – Er bra for klassen, og den var strålende opplagt etter pause sist. Vant da meget lett med krefter igjen, og den var rett og slett veldig bra for dagen. Går den en lav 28-tid på onsdag, ja, da skal 12 Eldodin få problemer med å fange den. MÅ MED PÅ ALT!

V4-2 : 10 Cast Bolt – Kan være noe variabel, men dette er en meget bra hest på sitt beste. Ble halt etter løpet nest sist, og den kom ut etter en behandling nå sist. Var da noe under pari, men det er også mulig at den trengte en blåser i kroppen. Med fart denne torsdagen så feller den svært mange tilslutt, og Ulf Ohlsson opp er dessuten ikke feil i disse championat-tider. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 3 Lill Maria – Har et enormt fint løp foran seg denne onsdagen, og det må dreie seg om en flott mulighet. Har radet opp med fine innsatser på slutten, og nå sist ble den sittende bom fast som pigg på en sterk tid. Er kjapp i vei, og på hestens beste distanse så kan ikke vi annet enn å ha solid tro. SPILLES!

V4-4 : 4 Spring Chicken – Har tjent store kroner etter at man nappet av skoene på den, og den har vært smellgod på slutten på den balansen. Nå må skoene på igjen, men den har levert klart bra innsatser tidligere med sko på også. Dog er det intet pluss, men mot en svært billig gjeng så må uansett sjansene være SOLIDE!

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.