Nye godbiter blir servert til lunsj


Paleo Pride og kusk Jonas Moberg får mange tilhengere i totoen mandag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Paleo Pride og kusk Jonas Moberg får mange tilhengere i totoen mandag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Storskrell som er klart bedre enn raden! Hørte vi 1%? Smellfrekt drag som var veldig uheldig sist! Vi jakter en ny herlig opptur i lunsjen!

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen:
Leangenfest med Blekkan
Oddstips 1:
Nedturen fortsetter for Chelsea
Oddstips 2: Superduoen sørger for målrik kveld
Håndball-VM: Montenegro har siktet innstilt mot Norge

Kr.960 ble til Kr.18 210 i Boden! Tok du rygg på oss fredag 11. desember?
Under Boden sin herlige jackpotomgang gjorde vi det skarpt! Nettavisen sin bong med en innleveringspris på Kr.960 satt som et skudd, og den betalte ut fantastisk fine Kr.18 210,-. På Eksperten suste HELE TI av våre flate bonger inn.

På Jarlsberg samme dag ble det fullklaff for tyve av våre siste info bonger på Jarlsberg. Bongene hadde en innleveringspris fra Kr.500 (4x125/5x101) til Kr.2 000 (4x500),-. Disse betalte ut fra Kr.4 870 til Kr.5 385,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Färjestad sparker i gang en ny herlig travuke! V4-omgangen som venter ser interessant ut på forhånd, og flere av løpene er ikke akkurat lettløste. Her er dagens objekter:

V4-1 : 12 Kemas Barolo (8,6%) – Småskummelt løp! Draget vårt er bedre enn raden, og den avsluttet riktig så bra sist. Kom til mål med krefter igjen, og den var ordentlig opplagt for dagen. Trenger selvfølgelig tempo om den skal rekke frem, men får den bare litt fart, ja, da er den ikke ueffen. Overrasker!?

V4-2 : 2 Ed Force (8,7%) – Er i toppform! Nå sist huket den hjul ca 500m fra mål, stoppet opp, men avsluttet skikkelig bra når den fikk sjansen på oppløpet. Kom til mål med krefter igjen, og vi gav den to plusser i kanten. Står denne mandagen ypperlig til, og den er verdt et forsøk. STOR OBS!

V4-3 : 6 Paleo Pride (62,5%) – Er totalt overlegen på kapasitet, og dette er en motivert tipsener. Var bunnsolid til seier sist, mens den var klart bra mot veldig gode hester nest sist. Her møter den «ikke noe», og kommer den seg bare av gårde fra start så må dette dreie seg om en TOPP MULIGHET!

V4-4 : 4 Chip Line (1,5%) – Her kan det smelle, og vi byr også på en mulig skrell! Chip Line synes vi har løftet seg MYE de siste ukene, og dette er en hest som er bedre enn rad. 3-åringen satt bom fast mot ganske bra hester sist i Drammen, og den hadde fort vunnet det løpet med luker. Møter ikke en veldig hard konkurranse her, og med flyt på veien kan det gå. PASSES!