Gå til sidens hovedinnhold

Nye godbiter blir servert til lunsj

Alt satt i lunsjen tirsdag! Nå disker vi opp med nytt snadder! Du tar vel rygg, og blir med oss i jakten på tusenlappene?

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1: Stamford Bridge er Tottenhams marerittbane
Oddstips 2: Bolshunov blir ikke lett å skubbe seg på
Oddstips 3: Solskjær får trøbbel i kveld
Tippetips: West Ham er ikke sjanseløse mot City
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Lerum med topptips på Klosterskogen 18. februar!
Absolutt ALT satt i V65-spillet denne mandagen, og undertegnedes MINSTE V65-bong til Kr.240 betalte ut knallfine Kr.3 642,-. Sugar Road innfridde som en deilig banker, mens Sager'n (9,4%) slo til som en godbit mot dagens tyngste favoritt, 3 Glade Tider. I V5-spillet ble det også fullklaff, og her betalte bongen på Kr.480 ut Kr.5 078,-. Her satt vi igjen med SAMTLIGE ÅTTE HESTER i finalen, og det var derfor surt at førstevalget vant. Vårt minste DD-forslag til Kr.180 betalte ut Kr.1 780,-.

Lerum med nye topptips! Denne gangen i V75 på Bjerke 20. februar!
Tipsformen holder seg virkelig bra for tiden, og på Bjerke denne kvelden var det duket for en ny herlig opptur! Nettavisens V75-bong på Kr.960 satt nemlig som støpt, og den betalte ut meget fine Kr.7 615,-. Dream Builder i finalen var en banker av stål, og den lekte altså hjem seieren fra dødens. Roi Du Monde (3-valg) ble i tillegg servert som en spennende tipsener mot en tungt betrodd favorittduo. Tok du rygg?

Snoken med herlig V75-fullklaff til Gävle 25. februar!
Undertegnede kom ikke i mål under V75-kjøringen denne søndagen, men det gjorde Nettavisens samarbeidspartner, SNOKEN. Bongen på Kr.864 satt som et skudd, og betalte ut fantastisk fine Kr.22 069,-. Du visste vel at du kan kjøpe bonger fra Snoken hver dag på Eksperten?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


LUNSJ FEST! Ja, alt satt i lunsjen tirsdag. DD ble ranket ut på en rekke og det til den smellfine oddsen 24,34! Rocky Pop (2-valg) + Countdown Fougett (4-valg) stod begge først på vår rank. Den minste V4-bongen til Kr.160 betalte ut Kr.428,-. Nå tar vi nye tak til lunsj, og onsdag byr vi på følgende:

V4-1 : 14 Västerbo Cirkus – Småskummelt innledningsløp uten de helt store stjernene. Vårt drag gikk fullt godkjent i et løp hvor det ikke klaffet sist. Den blåseren gjorde nok godt etter pause, og med Rikard N. Skoglund opp i «jollen» nå, ja, da er i hvertfall vi på vakt. SKAL MED PÅ ALT!

V4-2 : 2 Sikvelands Stjerna – Så ut som ren dynamitt etter pause sist, og den gikk et strålende løp etter tidlig galopp. Er naturligvis ikke helt enkel, men sist varslet den altså toppform, og da må vi bare prøve den som lite spilt på onsdag. Feilfritt = da har denne form til å skrelle. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 10 Mellby Entre – Gikk et sterkt løp etter tidlig galopp sist, og den varslet form direkte etter pause. Er ekstremt grunnkapabel, og den duger normalt svært godt i omgivelser som dette. Er en soleklart motivert favoritt, og en hest vi tror mye på i lunsjen onsdag!

V4-4 : 5 Bottnas Easy Cash – Suste til tet sist, men feilet da Ulf Ohlsson slapp teten i den første svingen. Dette er en bra hest i grunnlaget, og en hest som normalt duger svært godt i et vanlig lunsjløp. Svante Båth er dessuten klart opp på sin springer, og det er snakk om en motivert favoritt i finalen. Vi tør dog ikke å banke da den har det med å feile når man minst aner det.

Kommentarer til denne saken