Nye godbiter blir servert


Carl Johan Jepson kjører en av våre luringer på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Carl Johan Jepson kjører en av våre luringer på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Ny åpen lunsj fra Sverige! Vi byr på to tetvinnere på banen med et oppløp på 105m! Toppkusk med en formbombe mellom hendene! En spennende V4-omgang venter!

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke: Vrien omgang i vente
V65 Bergen: Utfordringer mellom de syv fjell
Oddstips 1: Superpatriotisk dobbel til svimlende odds
Oddstips 2:
Deila reiser Europa-kjerringa
Oddstips 3: Spanjolene tar Europa League seriøst
Langskudd
: Dortmund-sjokk ligger i kortene
Milliondryss onsdag: Nordmenn tok førstepremiepotten i VikingLotto

TV-kampene: Slik ser du ukens fotballfest på TV

Ny siste info opptur!
Under den store jackpotomgangen på Bjerke onsdagen 30. september så ble det full klaff for fire av våre V76-bonger på Eksperten. Alle med navn: Siste V76superjackpot. En andel på disse kostet Kr.500, og bongenes pris var Kr.2 000,-. Utbetalingen på disse bongene var herlige Kr.18 387 per stk.

Enorm pott i V75-spillet lørdag!
Lørdag 3. oktober braker det altså løs på Leangen! Det er SUPERJACKPOT I V75-SPILLET med helt ville 6,6 millioner ekstra i syverpotten! Menyen som venter byr på en rekke utfordringer, og det kan igjen gå mot riktig store kroner for dem som løser rebusen!

Hos oss i Nettavisen kan du kjøpe deg inn i et "V75-MILLIONLODD", og vi har bonger i alle prisklasser. Fra Kr.50 per andel til Kr.2 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:
Kl.12.20 - Åmål (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Bollnäs (V64) Jackpot med hele 1.146.788 ekstra!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra Sverige mandag så serverte vi Finnskog Oda som en godbit mot dagens tyngste favoritt! I lunsjen dagen etter så ble en ny godbit servert! Moe Pärla (8,8%) stod nemlig først på vår rank fra løpene på Dannero!

Dagens lunsj kommer fra Åmål. Dette er en "ekstrem" bane som har et oppløp på kun 105m! Som man skjønner så er teten ekstremt viktig på en slik bane, og to av våre ideer denne torsdagen tror vi kan lede hele veien. Vi spiller uten banker, og dette er dagens objekter:

V4-1 : 11 Macho Look (6%) – Gikk et av sine beste løp i karrieren etter pause sist. På en dårlig bane så er den med på linje mot meget gode hester. Knallgode Oscar Ribb vant det løpet. Nå står den riktignok dårlig til, men den møter ikke noen av Oscar Ribb sitt kaliber, og blir det bare litt tempo så kan den felle alt! Vi roper et varsko for en hest som neppe blir mye spilt…

V4-2 : 5 Countdown (16%) – Har vært ute mot bedre hester enn dette den siste tiden, og den skal passes. Nå sist så satt den en bra bit bak, og selv om den viser 12,1 s 1000m så rakk den kun frem til en fjerdeplass. Feelingen er at den vil gjøre et ordentlig bra løp i riktige omgivelser denne torsdagen, og den er verdt et forsøk med toppform i kroppen. OBS!

V4-3 : 2 Torps Chivas (12%) – Er veldig kjapp i vei, og om kusken her er på hugget direkte, ja, da kan det utmerket godt bli tet. Vant et tilsvarende løp fjerde sist, og da var det tet fra start til mål. Teten i Åmål er aldri feil, og har man en OK hest så får man en del gratis på en slik bane. Prøves til fine odds i lukene. OBS!

V4-4 : 6 Amazing Dream (13%) – Er kjapp i vei, og den vant et løp fra tet i vinter. Har nå vært borte en stund, og det har altså vist seg at hun har slitt med magesår. Noe som ikke er uvanlig når det gjelder hester. Nå har hun fått magesår-medisin, og ifølge treneren så skal hun være betydelig forbedret og mye finere enn hva hun var i vinter. Jepson opp er et klart pluss, og fra tet så kan hun renne unna. PASSES!