Nye lunsjgodbiter er pågang fra Sverige


Roger Malmqvist kjører et par av favorittene på Visby torsdag.
Roger Malmqvist kjører et par av favorittene på Visby torsdag. Foto: hesteguiden.com

Vrien V4-omgang! Mye forbedret sjokk! To herlige objekter i en flott finale! Godbit mot dagens tyngste! Du går vel ikke glipp av våre lunsjgodbiter!?

Sportspills meny:

Tippekupong: Rosenborg kan ikke slappe av

På torsdagens langoddsprogram er det tettpakket med kamper fra Europa League-kvalifisering og internasjonale treningskamper.

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

Solide tips ble servert på Bjerke 22. juli - Kr.125 000 innspilt!

Det ble servert SOLIDE tips til landets hovedbane onsdag, og Nettavisen sin store bong med en innleveringspris på Kr.1 350 betalte ut flotte Kr.10 358,-. På Eksperten fikk vi 7-riktige på hele 12-lag, og her spilte vi inn Kr.125 000,-. Lagene het Lerums BjerkeV76, og prisen på de lagene som gikk inn var fra Kr.1000 (4 andeler a Kr.250 / 10 andeler a Kr.100) til Kr.2000 (4 andeler a Kr.500 / 5 andeler a Kr.300 / 10 andeler a Kr.200). Alle disse lagene betalte ut litt over Kr.10 000 per stk.

Følgende info ble servert på et par meget solide objekter fra oss:

V76-1: 10 Barifant (4-valg / 12,3%) – Denne vil vi dog varsle skarpt for. Den gikk nemlig enormt etter pause nå sist, og vi hadde 13,7 s 1900m med krefter igjen. Det er lenge siden vi har sett den så solid, og skulle den kanskje være enda et hakk forbedret med en blåser i kroppen, ja, da skal man være god for å stå imot den. Inn i a-gruppen som en mulig godbit!

V76-7: Om vi skal trekke frem en potensiell skrell i dette løpet, for dem som vil spekulere, ja, de skal ta med 9 Jærvsø Ole (5-valg / 5,8%) på mistanke. Denne hesten har en voldsom fart i kroppen sin, og den gjør en spennende debut for Erik Killingmo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fullklaff på Mantorp 21. juli - Kr.58 766 innspilt!

Det ble ikke uventet litt vrient å være spiller under JACKPOTOMGANGEN på Mantorp tirsdag 21. juli. Et av våre V64-systemer (Fire andeler a 1000) kom dog i mål, og det betalte ut flotte Kr.58 766,-. Systemet satt igjen med singel utgang på et av våre herlige objekter denne tirsdagen - Ågårds Mats (6-valg - 7,1%)! Vi gratulerer på det varmeste de som kjøpte en andel, og kan love mye mer moro i tiden som kommer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner på torsdag:

Kl.12.20 - Visby (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Drammen (V5)

Kl.19.25 - Øvrevoll (V65)

Her er dagens lunsjsnadder på Visby:

V4-1 : 1 First Jewel – Dette er en potensiell godbit i innledningen. Den varslet form nest sist hvor den gikk helt strålende etter galopp. Ble grovt sjenert til denne galoppen, og det var ikke hesten sin skyld at den feilet. Nå sist kom revansjen til brakodds i lukene. Gikk da en svett sisterunde, og vi hadde 13,7 s 1000m på klokken med krefter igjen. Er kjapp fra start, og skulle kusken prikke starten her, ja, da blir den ikke lett å fange. PRØVES SOM ET FREKT DRAG I INNLEDNINGEN!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V4-2 : 4 Charmander Jons – Dette er et dårlig løp, og vi føler det er et klart skille på de beste kontra de nest beste. Ideen vår er under utvikling, og den holdt klart bra sist. Noterte seg for en solid tid, og den tapte for hester som rett og slett var bedre. Nå er det svært billig imot, den har fått bedre plass i volten etter strykning, og det er ikke utenkelig at det kan bli tidlig tet. SPILLES!

V4-3 : 11 Yankeeland – Så helt strålende ut sist når den lekte med blant andre Rambo Razz. Vant med MYE krefter igjen, og den så nesten ut som forvandlet i banen. Om ikke dette bare var et blaff så må den ikke sages her, for inntrykket sist var altså meget bra. Prøves som et mulig sjokk i et småskummelt løp!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V4-4 : 12 Chase Dreamcatcher – Spennende finale med flere aktuelle objekter. Den vi først velger å varsle for er på vei opp i form, og den gjorde en strålende sisterunde nå sist på Solvalla. Blir sjenert til galopp som godtgående mot oppløpet, men viser uansett 13,1 s 1000m / 10,9 s 500m. Springspor på tillegget er interessant, og den skal passes. 7 Nelly Burge – Er på vei mot storformen, og den må tas på alvor. Feilet i angrep nå sist, mens den avsluttet meget sterkt nest sist. Med flyt så kan det opplagt gå, og den er spennende i finalen.