*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nye utfordringer i lunsjen

Fredrik Persson kjører et par av dagens tyngste favoritter. Foto: hesteguiden.com

Ny herlig lunsj fra Sverige! Flere småfrekke objekter er pågang! Du tar vel rygg, og blir med i kampen om tusenlappene?

12.11.15 10:13

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke:
Torsdag er det dags igjen
V65 Täby:
Giganten viser vei på Täby
V65 Klosterskogen:
Jackpot med Jessen
Oddstips 1: Norge VINNER mot Ungarn
Oddstips 2: Skademareritt for Argentina
Oddslangskudd 1:
Katastrofe om Norge slipper inn mål
Oddslangskudd 2: Modo og Skrøder til skyhøy odds
Tippetips: Norge selvskreven sikker

TV-kampene: Slik ser du Norges skjebnekamper

Nytt superobjekt innfridde i Sverige!
I lunsjen fra Örebro tirsdag 10. november så hadde undertegnede jobbet frem et objekt som ikke var rørt i totoen! Västerbo Maple (3,6%) ble nemlig servert mot dagens tyngste V4-favoritt, og når den passerte mål som vinner, ja, da kunne våre kunder glise. Tre bonger på Eksperten, alle med en innleveringspris på Kr.1200 (4 andeler a' 300) satt som de skulle, og disse betalte ut Kr.6 317 per stk.

Her var infoen som ble servert på supersjokket:
V4-2 : 14 Västerbo Maple – Småskummelt løp hvor vi fisker på dypet. Ideen kom ut etter en liten pause nå sist, og inntrykket på den var bra. Så spenstig å fin ut underveis, men hva hjelper det når den aldri får sjansen? Passerte mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten av oss. Står her i springspor på tillegget, og den burde komme seg fint avgårde. Med flyt, ja, da er den ikke ueffen, og den prøves som en skrell!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kalmar byr på en åpen, og spennende V4-omgang torsdag. Vi er klart inne på at dette vil betale ut bra for dem som kommer til lukene, og her er våre objekter:

V4-1 : 1 Capri TT (13,7%) – Vi åpner med en frekkis i denne meget spennende lunsjen. Når det gjelder ideen vår så kom den ut etter en pause sist, og vi likte det vi fikk se. Fikk en blytung innledning på løpet i 09-fart før den landet i dødens, ble deretter avløst, men det er klart at en slik innledning koster. Slo på en liten galopp ned mot siste sving, men kom sterkt tilbake via 12,5 s 500m. Er meget kjapp i vei, sporet er perfekt, og den MÅ være spillbar mot en dønn riktig motstand. SE OPP!

V4-2 : 10 Mescal (13,9%) – Har vinnerform i kroppen, og den blir meget interessant å følge her om det bare skulle bli tempo! Fullførte bra i 11-fart sist, leverte et bra oppløp i 10-fart nest sist, holdt sterkt etter steintøff fart tredje sist, og viste 10,7 s 700m fjerde sist. Fortjener en seier, og den kan komme her om det bare skulle bli fart på løpet. Må tas på alvor, og vi roper et varsko!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 15 Cingvar TT (34,8%) – Er en tøffing på vei mot storformen, og vi føler at den er motivert. Feilet fra et trangt spor i volten sist, men den kom voldsomt tilbake, og vi hadde 13,5/1900m på klokken med krefter igjen. Er ikke helt til å stole på, men kommer denne seg bare rundt uten noe tull, ja, da dukker den med garanti opp der foran. SPILLES!

V4-4 : 4 Condor Motion (23,5%) – Er en veldig bra hest med et for lavt grunnlag målt opp mot kapasitet. Var knallgod til seier sist, og den var også helt strålende til seier tredje sist. Er ikke helt til å stole på, men feilfritt så er den med garanti å kjemper om seieren. Distansen takler den bedre enn de fleste, og vi iler til med førstevalget!

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag