Nye utfordringer i lunsjen


Jorma Kontio kjører et par meget spennende hester i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører et par meget spennende hester i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Toppkusk skreller med en hest som ligger i skorpen!? Frekkis fra en annen toppkusk - nå må vel det endelig være duket!? Vi er klar for lunsjen på Romme!

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke:
Bjerkelunsj med Gunnar
Oddstips: Zucarello jakter historisk rekord

Siste info suksess på Bjerke 18. november!
Det ble treff på to andelslag med lagnavn ”LeirvågV76siste” på Bjerke under onsdagens V76-omgang. Begge hadde banker på 6 Alsaker Piril i V76-7 og hadde en innleveringspris på kr 1890.

Ett andelslag med seks andeler a kr 332, og ett andelslag med fire andeler a kr 500. Begge andelslagene gikk med en utbetaling på kr 47 252 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Romme byr på en lunsj hvor ikke det ikke trenger å bli helt lettløst. Spesielt i V4-4 er det VIDÅPENT! Her er dagens objekter:

V4-1 : 5 Journey – Er ingen stjerne, men den har nå fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er virkelig på riktig vei. Vant enkelt sist via 14 s 1000m, og den var veldig positiv for dagen. Skulle den komme seg tidlig foran her, ja, da har den selvfølgelig en bra mulighet. Vi stoler dog ikke helt på denne storfavoritten, og på de litt større bongene så velger vi å gardere.

V4-2 : 1 Robis Salvation – To hester gjør opp! Draget har trukket vinnerloddet, den er lynrask ut, og den leder fort dette løpet rundt om. På torsdag blir det skorykk, det blir helstengt hodelag, og hesten blir dessuten kraftig kuskeplusset med Jorma Kontio. Vant hele ni løp i fjor, og nå må vel endelig årets første seier komme!? PRØVES SOM ET FREKT DRAG!

V4-3 : 10 Lord Rocket – Har sett veldig forbedret ut på slutten, og den er spennende mot en ikke akkurat formsterk gjeng. Lord Rocket viste 10,5 s 800m sist på en oppjaget sprint. Gangen før er den knallgod, og den avgjør da sikkert via 10 s 700m. Blir torsdag kraftig kuskeplusset med Jorma Kontio, og vi blir skuffet om ikke denne gjør opp om seieren. OBS!

V4-4 : 10 Good As Candy Zaz – Ekstremt åpen finale, og her er faktisk ikke mange sjanseløse! Ideen vår har gått jevnt bra løp på slutten, og den ligger i skorpen. Blir torsdag ENORMT kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og med flyt på veien, ja, da er denne god nok til å overraske. SE OPP!

Det er SUPERPOTT i V75-spillet på lørdag med helt ville 21.049.569 ekstra i potten! Under kan du kjøpe deg inn på våre V75-bonger: