Nye utfordringer til lunsj


Ulf Eriksson er aktuell i dagens V4-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Ulf Eriksson er aktuell i dagens V4-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det har ikke vært lett å spille i lunsjen denne uken, og igjen tror vi det går mot fine kroner! Sjekk ut våre frekke objekter, og ta rygg da vel!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen: V65-jackpot med Wiig i hovedrollen
V65 Øvrevoll: Storløpskveld på Øvrevoll
V5 Momarken:
En klink svenske i lunsjen
Oddssingel 1: Sarpsborg 08 skal redde den norske æren
Oddssingel 2: AIK gjør jobben i Irland
Oddssingel 3: FC København må ikke vinne
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

En svært innholdsrik torsdag venter, og her er det MYE å glede seg til. Allerede kl.12.20 blir det V4-lunsj fra Sverige, og det er Bollnäs som står for løpene. Deretter venter det en V5-lunsj på Momarken med start kl.13.40. Dagens høydepunkt skjer i Bergen, og her er det altså JACKPOT i V65-spillet. Deilige 331 423 ligger ekstra i dagens sekserpott, og løpene fra Bergen begynner kl.18.55. Øvrevoll er sist ut denne torsdagen, og kl.19.30 er det duket for en strålende INTERNASJONAL V65-omgang på galoppen.

Petter med kjempetreff i V5-spillet på Jarlsberg 6. juli
Det ble en strålende dag for de som fulgte Petter sine V5-bonger denne fredagen. Forslaget på Kr.450 satt nemlig klokkerent, og betalte ut flotte Kr.10 849. På Eksperten ble det fullklaff for samtlige tolv V5-lag. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bollnäs byr på en fin V4-omgang til lunsj denne torsdagen, og igjen er det en omgang med et bra potensial. Vi spiller uten banker, serverer frekke objekter, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 2 Vilja Frontline – Småskummelt innledningsløp, og her kan det fort skrelle til. Vår ide har stadig blitt bedre, og det er en 4-åring under en viss utvikling. Fullførte godkjent på en OK tid sist, og den var klart godkjent. Står svært fint til nå, den er normalt sikret et bra opplegg, og mot en billig gjeng skal man være litt på vakt. OBS!

V4-2 : 6 Vindy Tabac – Har en smellfin oppgave foran seg, og den må ha en STOR mulighet om alt går riktig for seg. I det siste travløpet den var ute i (12.06) var den meget god. Feilet da i angrep ca 900m fra mål, tapte mye, men kom bunnsolid tilbake i kulissene. Kan nesten ikke få en bedre oppgave enn hva som venter nå, og dette er en klar utgangshest for oss. SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 4 Now Or Never Flair – Har gjort to løp for Djuse, og det har altså ikke klaffet. Nå sist varmet den strålende før løpene, men på siste bortre kjørte Jepson oppi, og vips så kom galoppen. Nest sist gikk den sterkt etter galopp, og da viste den 10 s 800m. Er betydelig bedre enn raden, og uten noe tull underveis så dreier normalt dette seg om en vinner. Er en veldig motivert favoritt. 2 Scarlets Mirakel – Er motbudet. Den gikk meget bra etter galopp sist, mens den var positiv etter hinder på veien nest sist. Ligger i skorpen, er normalt ganske travsikker, og den står klar til å overta om favoritten igjen rører det til for seg.

V4-4 : 2 Prince Night – Er et langskudd i finalen. Dette er en 4-åring som har gått litt med bremsene på, men den har uansett gjort jevne/fine løp. Nest sist var den klart bra i nederlaget mot en såpass fin hest som Cash Mearas, og tiden ble også OK. Er riktig ute når det gjelder motstand nå, og med flyt trenger den ikke å være borte. PS. 13 Lass Revenue – Er den helt overlegent beste hesten i finalen, men den skuffet litt i comebacket sist. Taper ikke et løp som dette om den leverer på sitt beste, og den skal naturligvis med på alt.