*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nytt lunsjsnadder blir servert

 Jorma Kontio er aktuell i dagens V4-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi spiller med et sterkt lås i dagens V4-omgang, og prøver også å felle dagens tyngste favoritt! En herlig lunsjopptur i vente?

04.05.17 19:24

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Drammen: Spennende V5-omgang i Drammen
V65 Klosterskogen: Det går mot store kroner på Klosterskogen
V65 Øvrevoll: Nettavisens galoppeksperter jakter suksess på direkten
Oddstips 1: Liverpool-floppen straffer United
Oddstips 2:
Her blir United overvurdert
Oddstips 3:
Presset er på Zucca og Rangers
Oddstips 4:
Dag & Red jakter umiddelbar retur
Månedsregnskap april: Ny supermåned fra Nettavisens eksperter

En ny herlig dag venter, og den er fullspekket med både trav og galopp! Lindesberg sesongåpner denne torsdagen, og V4-omgangen fra den idylliske banen er i gang kl.12.20. Deretter blir det lunsj i Drammen, og her starter V5-1 kl.13.40. Om kvelden blir det V65 på banen vi tok kassen på i fjor - Klosterskogen. Her begynner V65-1 kl.18.50. Øvrevoll V65-åpner denne torsdagen, og det er en strålende omgang på galoppen vi har foran oss! Løpene starter kl.19.25.

Lerum sørget for lunsjfest på Forus 2. mai!
Det ble servert knallsterke V5-tips i lunsjen på Forus denne tirsdagen, og det ble fullklaff for samtlige forslag. Nettavisens lille V5-bong på Kr.180 betalte ut Kr.2 021,-. DD-forslaget på fem rekker gav en odds på 21,15.

Deilig V65-fullklaff på Momarken 2. mai!
Momarken er en bane som vi elsker, og en bane som vi ofte gjør det skarpt på. Undertegnedes mellomste V65-forslag på Kr.432 satt som spikret, og det betalte ut meget fine Kr.4 255,- PS. Vi gikk ikke i "Zelov-fellen"!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Idylliske Lindesberg åpner portene for året, og det er klart for årets første kjøring. Vi har selvfølgelig gjort jobben med lunsjen for deg, og her anbefaler vi deg å ta rygg på følgende snadder:

V4-1 : 1 Dreams Burn Down – Innledningsløpet denne torsdagen er veldig jevnt, og den klare tipseneren er ikke helt enkelt å plukke ut. Hesten vi plasserer først er en av de beste på ren kapasitet, og blir den bare ikke fast duger den. Gikk OK mellom hester i kulissene sist, og den skal bli spennende å følge etter en liten pause nå. SKAL MED PÅ ALT!

V4-2 : 4 MT Insider – Fyker til tet, og får den bare dempe litt på veien blir den ikke enkel å fange. Har fått to løp i kroppen etter pause, og den holdt bra fra tet sist. OBS! 8 Cab Hornline – Er den beste i feltet, og den gjør en spennende årsdebut. Hadde et strålende fjorår, og den hevdet seg mot tøffere hester enn dette. Regnes direkte etter pause, og vi låser på kun to hester!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 10 Mr Dream Coktail – Er en knallgod hest som går ned noen klasser nå. Den er MYE bedre enn hva de siste resultatene viser, og den avsluttet fint i kulissene sist. Da hadde vi 12,9 s 800m på klokken. Distansen denne torsdagen passer perfekt, og den blir ikke enkel å stå i mot. Bomber inn til seier?

V4-4 : 10 Izzy – Står med tre strake, og får mange tilhengere i totoen. Dog snakker vi om en veldig urutinert hoppe, og det er ikke noe vi kan gå ALL IN på. Feilfritt dreier det seg naturligvis om en bra mulighet. 11 Pici – Er objektet i løpet. Den var bra etter hinder på veien sist, og den fullførte meget fint nest sist. Nå er banene langt bedre enn da, og den er moden å senke rekorden sin. Blir meget spennende å følge etter pausen, og vi roper et varsko!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.