Nytt lunsjsnadder fra Sverige


Magnus Jakobsson kan fort få en fin lunsj denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Magnus Jakobsson kan fort få en fin lunsj denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Vi garderer favorittene! Frekkis som er bedre enn rad! Sjokk som er bedre enn hva mange tror! Vi jakter ny opptur i Sverige!

Sportspills meny torsdag:

V5 Bjerke: Spennende lunsjomgang
V65 Øvrevoll: En perfekt torsdag på Øvrevoll

Dagens dobbel: Tøff gullstrid i Finland

Superobjektet innfridde på Örebro 8. september!

Det var jackpotfest på Örebro denne kvelden, og tipsene satt meget bra til vårt naboland. Det reduserte V64-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut fine Kr.2 342,-.

I omgangen hadde vi jobbet frem et SUPEROBJEKT! 12 MT Kornelia (11-valg i Travronden - 4-valg i spillet), og vi serverte følgende info:

V64-3 : 12 M.T. Kornelia (4%) – Her må vi bare prøve oss med et sjokk, og vi gjør det på en formbombe som er MILEVIS bedre enn raden! Nå sist ble den sittende bom fast med alt igjen, og den så helt rå ut for dagen! Nest sist så takter den flott om etter sene luker, går 10,5 s 500m, og den kommer pigg i mål på en meget god tid! Trenger selvfølgelig litt tempo fra denne utgangsposisjonen, men får den det så kjemper den normalt sett helt der foran. MÅ MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig opptur på Sørlandet 6. september- Kr.70 000 innspilt!

Undertegnede har Sørlandets Travpark som sin hjemmebane, og der kan man nesten "KREVE" at jeg byr på noe spesielt til en hver tid! Fra hjemmebanen denne søndagen så satt mitt reduserte kupongforslag med en innlervingspris på Kr.540 som spikret. Belønningen for dem som leverte det ble flotte Kr.5 947,-.

På Eksperten gikk elleve av våre flate bonger med navn HjemmebaneV65 søndag inn, og disse betalte ut fra Kr.5 947 og oppover. Innleveringsprisen på disse bongene var fra Kr.500 til Kr.2 000,-. Totalen på denne flotte søndagen stoppet på Kr.70 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spiller uten banker i lunsjen fra Årjäng denne torsdagen, og dette er våre objekter:

V4-1 : 4 Plead Guilty – Mye taler for at det blir tidlig tet denne torsdagen, og da skal sjansene være meget gode. Trakk seg sist etter et småtøft opplegg, mens den var bra til seier nest sist. Her er den helt riktig ute, den takler normalt sett sporet, og vi ILER til med førstevalget! SPILLES!

V4-2 : 7 Raggmunken – Kom ut etter et lengre avbrekk sist, og den leverte da en helt strålende sisterunde. Burde normalt sett ha gått mye frem med den blåseren i kroppen, og mot denne gjengen skal sjansene være gode. Minuset er selvfølgelig kusken, og at den eventuelt fikk en reaksjon på løpet sist. Ingen banker, men en motivert favoritt da dette er feltes beste hest.

V75 betalte ut 12,6 millioner sist lørdag! På lørdag ligger det nye 10 millioner ekstra å venter på en eventuell alenevinner!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Bjerke

V4-3 : 3 Zelda Gowan – Et dårlig 3-årsløp, og her skal det garderes. Ideen vår er noe bedre enn raden, og den var OK etter sene luker sist. Skal normalt sett ha gått frem med den blåseren i kroppen, og den kan ventes enda et knepp forbedret til løpet torsdag. Prøves som en frekkis, men garder løpet da disse er ferske/ikke til å stole på.

V4-4 : 6 Justanothernovaic – Småskummel finale da vi ikke stoler på Jonas Moberg. Vi går heller for et langskudd, og vi gjør det på en hest som slett ikke er verst. Når det gjelder draget så ble den sittende bom fast nest sist, mens den feilet tidlig etter pause nå sist. Springspor nå, Magnus Jakobsson opp, gjør at vi roper et varsko. KAN SKRELLE!