Nytt snadder blir servert i lunsjen


Rafael Schistl rir vår luring på Jägersro onsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Rafael Schistl rir vår luring på Jägersro onsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankerfritt! Herlig ide som har fordel av distansen! Mye spilt favoritt blir utfordret! Jägersro byr på en topp V4-omgang, og vi jakter ny opptur på galoppen!

Øvrig meny fra Sportspill onsdag:
Dagens single: Tottenham sparer seg til United-kampen
Dagens dobbel: Fenerbahce sliter uten van Persie
Gratis Premier League Fantasy: Spill her!
Fantasy PL: Vinn VIP-tur til England

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi avsluttet juli med stil på galoppen! Sjekk ut følgende:

Fra Täby onsdag 29. juli så ble det mer valuta for dem som tok rygg. I V4-spillet så ble det dessverre ikke klaff på de flate bongene. Alle tre V4-systemene (4 andeler a 750) gikk dog inn, og betalte ut Kr.4 645 per stk.

I V5-spillet så gikk vårt mellomste forslag på Kr.432 inn, og det betalte ut flotte Kr.6 516,-. Alle våre V5-forslag satt som de skulle på Eksperten.

Fra Jägersro sist søndag, 26. juli, så spilte vi inn 149 964 i V4-spillet! Vi fikk fire lag med 4-riktige på Eksperten, og hvert av disse betalte altså ut herlige Kr.37 491,-.

Lagene som fikk fullklaff var som følger: Birgers søndagsmoro – To flate bonger med en innsats på Kr.1500 (5 andeler a 300) samt Kr.2000 (4 andeler a 500). Begge våre systemspill gikk inn, og her var innsatsen Kr.3000 (4 andeler a 750)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er Birger, og Morten sin vurderinger til dagens løp på Jägersro:

Noen klare favoritter er det i V4-spillet onsdag. Det er neppe slik at alle går på et nederlag, men samtidig tviler vi på at alle går til topps, og da kan det fort bli en hyggelig utbetaling.

I V4-3 blir 4 Althon trolig klart mest spilt, selv om han ikke var det når vi la ut denne tipsartikkelen. Innsatsen i de to startene til nå er mer enn godt nok, men det har vært gress og kortere distanse. En utgang, men ingen banker, og vi garderer den på de litt større bongene.

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

Vår luring er 7 Free Despatch i V4-1. Gikk Derby både i Norge, og Sverige i fjor, på en distanse som er altfor lang. Nå er det sprint, og det føles spennende. Var streket på latterlige 4% når vi la ut denne tipsartikkelen.