*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nytt snadder blir servert til lunsj

Ulf Ohlsson er som vanlig aktuell i lunsjen fra Sverige. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Åpen omgang! Bankeren røpet form i betydelig tøffere omgivelser sist! Et par herlige frekke bud! Vi er mer enn klar for en ny opptur!

29.09.15 12:22

Sportspills meny tirsdag:
V5A Momarken:
Brandt senker favoritten
V65 Forus:
Herlig jackpot med 391 193 ekstra
V64 Eskilstuna:
Spennende jackpotomgang
Oddstips 1: Chelsea er ikke seg selv
Oddstips 2:
Bayern i kalasform smadrer Molde-dödaren
Oddstips 3:
Matchen som betyr alt for Lyon
Oddstips 4: Deilig dobbel til 4,62 i odds
V75/V76: Tidenes jackpotuke

To helt spesielle høydepunkter venter denne uken, og her er det bare å merke seg følgende:

30. september: Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

3. oktober: Lørdag er det DOBBEL-JACKPOT i V75 på Leangen! 6,6 mill ekstra i sjuerpotten! Du kan vinne 22 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-fest på Solvalla 25. september!
Det ble servert sterke tips på Solvalla denne fredagen, men "bonusen" kom ikke i V65-spillet. Det var nemlig V4-spillet vi gjorde rent bord i, og samtlige forslag på Eksperten suste inn. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.300 satt som det skulle, og de som leverte det kunne hente ut flotte Kr.5 941,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra Romme mandag så serverte vi Finnskog Oda som en godbit mot dagens tyngste favoritt! Dessverre så skjedde det ikke noe utover i menyen, og utbetalingen stoppet på magre Kr.367,-. På tirsdag så jakter vi på nye godbiter fra Dannero. Her banker vi 8 Pliggfaksen (V4-3) i det som ellers er en utfordrende omgang. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 2 Moe Pärla (8%) – Har en interessant oppgave foran seg her, og den skal passes. Nå sist gikk den i tet, på en litt for lang distanse, og den møtte dessuten for gode hester. Da fikk den det litt tilslutt. Gangen før så fikk den aldri sjansen, mens den var positiv i kulissene tredje sist. Ligger litt i skorpen, og på hesten sin beste distanse så er den verdt et forsøk.

Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-bonger onsdag

V4-2 : 10 Stelina (18%) – Feilet i debuten for Stall Bergh sist, men da passet ikke banen, og vi velger å se litt bort fra det som skjedde der. Rapportene på den før dette løpet er nemlig veldig fine, og det er en traver som man forventer seg litt av i tiden som kommer. Rutinerte Jan Norberg opp er aldri feil, og vi ILER til med førstevalget mot en ikke altfor tøff motstand.

V4-3 : 8 Pliggfaksen (39%) – Har vært ute i tøffe omgivelser, og vi synes den var helt strålende mot tøffe hester i V75 sist. Er da hakk i hel på bedre hester enn dette, og den så utrolig fin ut for dagen. Rader opp med sterke innsatser, og nå er den billigere ute igjen. Takler dessuten distansen bedre enn de fleste, og dette må dreie seg om en topp mulighet! SPILLES!

Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-bonger onsdag

V4-4 : 5 Reorder (10%) – Er ingen dum hest, og den har litt inne. Kom ut etter et par mnd pause sist, og den gjør et klart godkjent løp uten at det klaffet helt. Har normalt sett gått frem med dette løpet i kroppen, og mot en svært billig motstand så kan den sitte der som et frekt drag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag