Nytt snadder blir servert til lunsj


Jan-Olov Persson kjører en av dagens tyngste favoritter til lunsj.
Jan-Olov Persson kjører en av dagens tyngste favoritter til lunsj. Foto: hesteguiden.com

Milevis bedre enn raden, og nå må denne frekkisen spilles! Har møtt bedre hester enn dette tidligere, og vi roper et varsko! Vi jakter ny opptur i lunsjen!

Sportspills meny tirsdag:
V5 Bjerke:
Mester tryller igjen
Oddstips 1:
Danmark MÅ score mål
Oddstips 2:
Tyskland reiser seg på direkten
Oddstips 3: Colombia straffer skadeplaget Argentina
Tennistipsene:
Federer blir kraftig undervurdert

Ny galoppfest - luketømming på Jägersro 15. november!
På Jägersro 15. november var det påny duket for klaff på galoppen, både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Östersund byr på en interessant lunsj denne tirsdagen! På den minste bongen til Nettavisen velger vi å banke 7 Champ Walk In (V4-2). Vi tror på tidlig tet, og da må mulighetene være store. På de litt større bongene så tar vi med to hester i mot.

Her er dagens objekter:

V4-1 : 6 Hibokongen (10,8%) – Er bedre enn raden, og den er helt klart spennende i et ikke så altfor tøft løp. Nå sist feilet den som pigg når lukene kom på oppløpet, og den gikk glipp av en meget god plassering. Hadde travet rundt 27,1/27,2-2140m uten galoppen. Her er det ikke akkurat mange tøffinger imot, og med flyt på veien så burde den dukke opp helt der foran. OBS!

V4-2 : 7 Champ Walk In (38,8%) – Er en fin hest som skal duge svært godt i det grunnlaget som den nå står inne i. Var uheldig første gangen ut for Per Linderoth nest sist, og den kom da til mål med krefter igjen. Nå sist vant den sikkert etter en solid sisterunde. Er meget kjapp i vei, og her skal sjansene for tidlig tet være gode. Får den tidlig tet som vi tror, ja, da dreier dette seg om en TOPP MULIGHET! Motivert favoritt!

V4-3 : 10 Maryland (10,7%) – Har fått seg en blåser i kroppen i ny regi, og det har helt sikkert gjort veldig godt. Har tidligere møtt bedre hester enn dette, og klaffer det bare litt på veien tirsdag så må det være snakk om en fin mulighet. Distansen skal ikke være noe problem, og den har fin fart i kroppen sin. PASSES!

V4-4 : 4 King Southwind (11,1%) – Er MILEVIS bedre enn raden, og snart så må vel man lykkes!? Første gang ut etter pause, tredje sist, ja, da avslutter den enormt bra etter sene luker! Kom til mål med mye krefter igjen. Så blir den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen nest sist. Nå sist havnet den opp i det som var av dårlige rygger underveis, og den avslutter veldig bra på oppløpet! Rader ikke akkurat opp med seire, men her er det vinnerform i kroppen, og den må med på ALT!