Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Leangen: Internasjonal V65-kveld på Leangen
Tippetips:
Slår et redusert Spurs tilbake?
Oddssingel La Liga: Messi med nytt målshow
Oddsdobbel 1: En svært spillbar dobbel fra England og Italia
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lerum fikset lørdagskvelden i Boden 19. januar! Var du med på moroa?
Igjen satt tipsene meget bra på glattisen i Boden, og på Eksperten suste absolutt ALT av bonger inn. Nettavisens bong på Kr.360 med to bankere satt også som spikret, og her kunne man hente ut herlige Kr.3 553 om man hadde tatt rygg. Du går vel ikke glipp av undertegnedes tips i Boden?

Lerum gjorde nesten rent bord i lunsjen 14. januar!
Vi likte lunsjomgangen på Färjestad denne mandagen, og det ble også en ordentlig fin opptur for de fleste av dem som tok rygg. Nettavisens bong på Kr.432 satt nemlig som spikret, og utbetalingen på den ble meget fine Kr.3 433,-

Lerum med topptips på Biri 11. januar! Tok du rygg?
Undertegnede serverte meget sterke V65-tips denne fredagen, og bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.6 790,-. Lille Olga i V65-1 var dagens beste banker. Du tok vel rygg?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergsåker står for søndagslunsjen, og det er en V4-omgang med et bra potensial. Spesielt V4-finalen er VIDÅPEN, og vi blir alt annet enn overrasket om dette gir bra betalt. Vi skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 1 Amiral Weah – Innledningsløpet er ikke spesielt lettløst, og det er altså et amatør/ungdomsløp som sparker i gang V4-omgangen. Vår ide er fersk, men den har litt talent, og den var klart bra i løpet nest sist. Nå sist var den ute i et tøft V75-løp, den hadde spor fire i volten, og det var game over før moroa var i gang. Nå er sporet LANGT bedre, og på ren kapasitet duger den i et løp som dette. SKAL MED PÅ ALT!

V4-2 : 1 Ornstein – Var noe tung i kroppen etter pause sist, men den fullførte uansett sterkt fra dødens. Har normalt gått MYE frem med den blåseren i kroppen, og dette er et riktig løp for vår soleklare tipsener. Distansen er normalt kun et pluss for denne tøffingen etter Ready Cash, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro HARDT! Er en banker for de som ønsker å spille frekt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 7 Diadem Viking – Er bra, men den har ingen fordel av distansen, og den er derfor sårbar om den får trykk på seg. Har dog veldig skreddersydde betingelser foran seg nå, og sjansene er derfor store for at den kan renne unna. Motivert. 15 Våffelprinsen – Er en bedre hest over denne distansen, den har funnet superformen, og den er alt annet enn ufarlig om det bare løser seg litt fra tillegget.

V4-4 : 13 So Gå Imponera – VIDÅPEN finale, og her kan en bred gardering vise seg å være smart. Vår ide er dønn riktig ute når det gjelder motstand, og vi likte den etter pause sist. Spurtet da fint på isen, og den gikk altså sterke 16,4/2640ma. Det er kjapt på en isbane. Sporet passer ypperlig, og med flyt har den form til å storskrelle!