Ohlsson hviler ikke


Ulf Ohlsson (her med Smedsbo Faksen under Derbykvalifiseringen på Bjerke tidligere i høst).
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Ulf Ohlsson (her med Smedsbo Faksen under Derbykvalifiseringen på Bjerke tidligere i høst). Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Ulf Ohlsson er Sveriges mestkjørende kusk. I ettermiddag er han sentral under V4-løpene på Romme.

Mandagens øvrige Sportspill-meny:
V65 Leangen: Vi lanserer en helfrekk V65-banker
Fotballtips 1:
Arsenal tar seieren i toppkampen
Fotballtips 2
: Lukter målfest på Emirates
Hockeytips: Andreas Martinsen dundrer videre

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

Juleuken står for tur, men hestesporten ruller på for fullt også i jula. Uken starter med blant annet en voldsom dobbel jackpotomgang i V64-spillet fra Färjestad. Formidable 2 572 902 SEK venter ekstra i sekserpotten ettersom det verken ble utbetaling på fem eller fire rette Ørebro søndag.

I tillegg er det V4 mandag ettermiddag fra Romme, og en meget flott V65 fra Leangen mandag kveld. Ellers er det verd å merke seg at det i tillegg til den vanlige V76-omgangen på Bjerke onsdag, også er spill til Sveriges V75-omgang på Bergsåker. 

Her hjemme er det ikke travløp verken på julaften eller 1. juledag, men Sverige arrangerer V64 på Eskilstuna 1. juledag og ikke minst er det gedigen V75-omgang på Solvalla 2. juledag som altså er kommende lørdag. Vår V75-omgang avvikles neste mandag på Momarken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens faste tipsekspert for travløp i Sverige, Rolf Lerum, har tatt seg en liten velfortjent førjulsferie. I hans fravær har vi hentet inn meget kompetent eksperthjelp fra Sverige. Fra torsdag 17. desember til og med mandag 21. desember, er det Snoken som kommer til å stå for tipsene til de svenske banene. Snoken er et produkt og merkenavn som har vært på det svenske markedet siden 1993.

Bak navnet står en av Sveriges fremste redaksjoner innen travsporten. Redaksjonen har eksperter bosatt over hele landet, og hver tipsleverandør har sin region og sine lokalbaner som spesialfelt.Snoken dekker hele Sverige – fra Jägersro i sør til Boden i nord. Ekspertene er meget godt pålest, ser timevis med løpsarkiv hver uke, ringer de aktive og er på plass live når løpene går. Kontaktnettet i Sverige er unikt.

Flott V5-klaff lørdag
Snoken som hadde riktig fint klaff med V5-tipsene til Mantorp lørdag. V5-forslaget med innl.pris på kr 448 satt klokkerent og betaltet tilbake pene 3 118 kroner.

Både Björn Goop og Ulf Ohlsson er på plass til mandagens løp på Romme og de kommer garantert til å sette sitt preg på V4-løpene. Vi krysser Goop med samtlige fire hester han skal kjøre og vi krysser Ohlsson med de tre hestene han skal kjøre (kjører ikke i V4-3). Vi spiller bankerfritt i en halvekkel omgang.

Kan få tet
I V4-1 vil uansett trekke fram 6 B.B.S. Birgrina som vant direkte etter pause sist, Det var riktignok i et P21-lopp, men hoppa er bra fra start og kan nå teten her. Sprint er garantert ikke noe minus, og motstanden ikke veldig tøff. Blir ikke mer enn 4. valg i V4-1.

Motivert favoritt
I V4-3/DD-2 blir 2 Twigs Atkin favoritt, motivert sådan. Mye taler for Tomas Petterson får teten fra sitt fine andrespor, og da er mye gjort. Måtte se seg knepent slått av gode Linslusen A.U. i det siste løpet, men var tapper. 2 Twigs Atkin blir vår DD-banker på Romme mandag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Widell i V4-4?
11 Photo Girl er et spennende objekt i en åpen V4-finale. Hoppa forsvarte seg bra fra tet i Gävle sist, og det løpet i kroppen har sikkert gjort godt. Har allerede vunnet to løp på sju starter hittil i år, og blir favoritt i et krysskrevende løp.