*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ohlsson i hovedrollen

Ulf Ohlsson kjører to av våre favoritter tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Mulig banker i kaldblodsløpet! Supersjokk i finalen som er bedre enn rad! Godbit som går ned en klasse nå... Nye herlige objekter er pågang i lunsjen!

16.06.15 12:13

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Copa-dobbel:Argentina har surret det til
V4 Bollnäs:Ohlsson i hovedrollen
V5 Klosterskogen:Solberg misser ikke

Er du klar for en herlig weekend? Vi som elsker V75 har nemlig mye å glede oss til førstkommende helg! Du har vel fått med deg følgende?:

* V75 med dobbel-syverpott fra Forus lørdag. Det betyr ca 4 millioner ekstra i potten! Fram til og med 15.august er V75 innlevering kl. 18:30 på lørdager.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

* Søndag er det internasjonal V75 omgang med Jackpot på Kalmar. 30 millioner til eventuell norsk alenebong! V75 innlevering kl. 14:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra Halmstad mandag så serverte vi Without Hesitation (3-valg) som en deilig banker for de frekke, og denne stod alene på de litt mindre bongene! På kvelden fra Färjestad så stod frekkisen Mon Petit Cheval (2-valg) alene på den lille bongen. Objektene suser inn fra Sverige, og vi håper at du tar rygg på våre tips til nabolandet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Til Bollnäs denne tirsdagen kan vi på følgende objekter:

V4-1 : 1 Pliggfaksen – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den viste sist at den kan være på vei mot litt større løp enn dette. Avslutter nemlig helt rått via sjettespor i den siste svingen, den så helt ubrukt ut i målgangen, og vi hadde lynraske 22,2 s 500m på klokken. Nå sist løste den bare sånn passe fra sin rette volte, men den har tidligere løst skarpt ut fra et tilsvarende spor som nå. Fra tet, ja, da er dette grønne lykter, og etter å ha sett den sist så må vi bare tro MYE!

V4-2 : 4 Outrunner – Sporet er selvfølgelig ikke det beste, men ellers synes vi dette ser riktig så interessant ut. Hesten er i sin absolutt beste form, og den avsluttet ordentlig bra sist! Vi har da 12,6 s 1000m / 10,9 s 500m på klokken uten at den var helt tom på det. Blir tirsdag kraftig kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og Outrunner er såpass rutinert at vi tror den takler sporet. PRØVES SOM EN FREKKIS!

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 5 King Southwind – Kommer ut i ny regi, og den skal bli utrolig spennende å følge på tirsdag. Vi snakker her om en hest som tredje sist viste 12,3 s 800m i et løp som kanonen Be Spontaneous vant. Følger opp nest sist med å avslutte bra i et løp som meget gode Whitehouse Express vant. Har altså gjort det bra mot langt bedre hester enn hva den møter her, og med Ulf Ohlsson opp, ja, da er den i våre øyne klart spillbar! MÅ MED PÅ ALT!

V4-4 : 14 Remains – Vi prøver oss med et ordentlig langskudd i finalen. Når det gjelder Remains så har den nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den er på vei mot storformen. Nå sist går den PIGG i mål, og den fikk ikke sjansen før det var for sent. Inntrykket var meget bra. Hadde et sterkt fjorår, og nå virker også formen å være på vei i år. Klaffer det bare litt på veien så kan den felle alt til brakodds i lukene. SE OPP!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag